Ένα σπίτι - όνειρο! Η έπαυλη της Shakira στην παραλία του Μαϊάμι αξίζει και τα 11,5 εκατομμύριά της

By Evelina Kyrasta Jun 24, 2018

Γι’ αυτό και αδυνατούμε να καταλάβουμε τον λόγο που η Κολομβιανή star αποφάσισε να την αποχωριστεί. 

Η βίλα έκτασης 1.925 τ.μ βγήκε προς πώληση έναντι 11.648 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που δικαιολογείται αν αναλογιστούμε την τοποθεσία στην οποία είναι χτισμένη αλλά και την πολυτέλεια που θα χαρίσει σε όποιον αποφασίσει να την αποκτήσει. 

Το σπίτι στο οποίο η Shakira έζησε επί 17 ολόκληρα χρόνια, χτίστηκε το 1951 και βρίσκεται στην περιοχή των celebrities στην παραλία του Μαϊάμι.

Η αξία του έχει ανέβει πολύ, καθώς η Shakira φρόντισε να το ανακαινίσει πολλές φορές και να προσθέσει τρία δωμάτια στην αρχική του version από το 2001 που το αγόρασε. Η καλλιτέχνις επένδυσε πολύ σε αυτό το μικρό παλάτι, ωστόσο τα τελευταία χρόνια το επισκέπτεται όλο και λιγότερο μιας και τον περισσότερο καιρό η ίδια, ο Gerard Pique και τα παιδιά τους βρίσκονται στη Βαρκελώνη. 

Μοντέρνο, με έξι κρεβατοκάμαρες, επτά μπάνια, τραπεζαρία – υπερπαραγωγή, πισίνα και πολλούς ακόμα master χώρους, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της πολυτέλειας. Με τους λευκούς τόνους να κυριαρχούν, το σπίτι αυτό είναι πιο καλόγουστο από ό,τι θα τολμούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Μέχρι στιγμής αγοραστής δεν έχει βρεθεί –καθώς η σύζυγος Pique δεν ζητά και λίγα εκατομμύρια- ωστόσο αυτό το σπίτι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα το θαυμάσει.

Για να δούμε, ποιος θα είναι ο τυχερός που θα το αποκτήσει; 

On Instagram @kyrastev