Εσύ πρόσεξες το στυλιστικό trick της πριγκίπισσας Diana που εξόργιζε τους paparazzi;

By Evelina Kyrasta Aug 15, 2018

Αν κάποια κατάφερε μετά τη Grace Kelly να καθιερωθεί ως απόλυτο πρότυπο φυσικής ομορφιάς και φινέτσας αυτή είναι αναμφίβολα η πριγκίπισσα Diana. 

Η γυναίκα που μέχρι σήμερα -21 ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατό της- εξακολουθεί να συζητιέται για το αξεπέραστο στυλ της δημιούργησε τη δική της σχολή κομψότητας την οποία πολλές προσπάθησαν να μιμηθούν, λίγες όμως κατάφεραν να πλησιάσουν. 

Και όπως φαίνεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν τα κατάφερε τυχαία. Σημαντικό ρόλο στην εικόνα της, έπαιξε και το στυλιστικό trick που επιστράτευε προκειμένου να αποφύγει τις προκλητικές λήψεις για τις οποίες οι paparazzi καραδοκούσαν. 

Πάει κάπου το μυαλό σας; 

Το «μυστικό» της Diana έχει αποκαλύψει η γνωστή fashion designer Anya Hindmarch, η οποία την γνώριζε προσωπικά. Η ίδια έκανε λόγο για ένα πανέξυπνο τέχνασμα που μπορεί μεν να έσωζε την ίδια από τις ανεπιθύμητες λήψεις που θα σάρωναν στον βρετανικό Τύπο, εξόργιζε δε του φωτογράφους που πάσχιζαν να απαθανατίσουν το ντεκολτέ της εντυπωσιακής συζύγου του πρίγκιπα Charles. 

Ο λόγος για τα γνωστά «cleavage bags» που χρωστούν το όνομά τους στην πάντα in fashion Diana. Εκείνη ήταν που τα ονόμασε έτσι! Πρόκειται για τα γνωστά μικροσκοπικά τσαντάκια που η ίδια χρησιμοποιούσε για να καλύπτει το στήθος της κάθε φορά που έβγαινε από το αυτοκίνητο για να δώσει το «παρών» σε κάποιο επίσημο event.

Πρόκειται για τα βραδινά satin clutches που προκαλούσαν… πονοκέφαλο στους paparazzi αφού τους εμπόδιζαν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη λήψη με το στήθος της πριγκίπισσας.

Η ίδια μπορεί να προχωρούσε σε αυτήν την τακτική για να γλιτώσει την έκθεση του ντεκολτέ της στον φακό, κατάφερε όμως να κάνει το trick αυτό αυτή πέρα από σήμα κατατεθέν της και… τάση κομψότητας

Κάπως έτσι, το όνομά της συνδέθηκε άρρηκτα με τα cleavage bags, γεγονός που αποδεικνύει πως υπήρξε γυναίκα που δεν ακολουθούσε απλά τη μόδα, μα τη δημιουργούσε κιόλας.
Πώς να μην την αγαπάς; 

On Instagram @kyrastev