Κάν’ το όπως η Gwyneth Paltrow: Το ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής της για τέλειο κορμί

Κυριακή, Ιούλιος 15, 2018 - 08:30

Τι κι αν έχει κλείσει τα 45 της χρόνια; Η Gwyneth Paltrow θεωρείται μία από τις πιο καλοδιατηρημένες κυρίες του κόκκινου χαλιού, με κορμί που δίνει την εντύπωση πως η ηθοποιός εξακολουθεί να διανύει την δεκαετία των 20. 

Το πώς τα κατάφερε δεν είναι μυστικό, αφού η ίδια ουδέποτε έκρυψε την εμμονή της με την υγιεινή διατροφή. Εμμονή που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια, με τον αποκλεισμό σημαντικών θρεπτικών συστατικών από τη διατροφή της. 

Τελικά πώς η Gwyneth κατάφερε στα 45 της χρόνια και ύστερα από δύο εγκυμοσύνες να διατηρεί ένα τόσο αξιοζήλευτο κορμί; Η απάντηση κρύβεται πέρα από την τακτική άσκηση, στο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής της, το οποίο έχει μοιραστεί με το κοινό της δίνοντας τις δικές της συμβουλές.

Έχεις περιέργεια να μάθεις τι τρώει μέσα σε μία ημέρα; Ιδού. 

Όπως έχει πει, το πρωινό της γεύμα περιλαμβάνει ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι και ένα smoothie με πράσινα φρούτα και λαχανικά. Σκοπός της να μείνει χορτάτη για όσες περισσότερες ώρες γίνεται. 

Το μεσημεριανό της γεύμα συνήθως περιλαμβάνει άπαχη πρωτεΐνη με σαλάτα, συνδυασμός που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και βοηθά στο αίσθημα του κορεσμού. 

Όσο για το βραδινό της; Είναι φτωχό σε θερμίδες και λιπαρά, με τα επεξεργασμένα τρόφιμα να αποτελούν απαγορευμένη ζώνη. 

Ζάχαρη και γλουτένη επίσης δεν έχουν καμία θέση στο τραπέζι της, με την ίδια να έχει παραδεχτεί πως μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτά! 

Το λες και κάπως υπερβολικό αυτό το πρόγραμμα διατροφής, σωστά; Και ένας διατροφολόγος θα συμφωνήσει μαζί σου. Αυτό συμβαίνει διότι το παν είναι να χαρίζουμε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία στον οργανισμό μας, χωρίς να αποκλείουμε κανένα τρόφιμο από το διαιτολόγιό μας. 

Αν λοιπόν σκοπεύεις να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Paltrow φρόντισε να μην υπερβάλλεις σε τέτοιο βαθμό, λέγονται το «ναι» στο «όλα με μέτρο». 

Κράτα την άπαχη πρωτεΐνη με τη σαλάτα, τους πράσινους χυμούς και το ελαφρύ βραδινό, φρόντισε όμως να μην αποκλείσεις σημαντικά στοιχεία από την διατροφή σου. Ο οργανισμός σου χρειάζεται τα πάντα.

Ακόμα και τα λιπαρά! 

instagram @lime_and_life

Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth May we borrow your umbrella?
And your dress please...
Oh! And the rest of your outfits as well...
Thank you! 
#ladygaga #metgala #met2019 #thecamp #camp #outfits #fashion There’s always something good coming!
Call it... Summer!
#summermood #weekend #njoy #sea #sun #chill