Κόντρα στο ρεύμα: Τα ζευγάρια του Hollywood που παραμένουν μαζί ύστερα από δεκαετίες γάμου

By Evelina Kyrasta Jun 07, 2019

Το να ζεις υπό τα φώτα του Hollywood και να καταφέρεις να ισορροπήσεις μεταξύ προσωπικής ζωής και καριέρας έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δύσκολο.

Απόδειξη τα δεκάδες ζευγάρια που ξεκινούν μαζί και πολύ ερωτευμένα και καταλήγουν να γίνονται πρώτο θέμα συζήτησης σε εκπομπές και σκανδαλοθηρικά περιοδικά για τον χωρισμό και τις άσχημες σχέσεις που «έσβησαν» κάθε τι από το ευτυχισμένο κοινό τους παρελθόν.

Τα περισσότερα celebrity ζευγάρια φτάνουν νωρίς στον χωρισμό, με ορισμένους stars να έχουν τη φήμη του… φτερού στον άνεμο καθώς απασχολούν συχνά τα Μέσα με τις εφήμερες σχέσεις του. Υπάρχει, όμως, και το άλλο άκρο.

Εκείνη η κατηγορία χολιγουντιανών ζευγαριών που όχι μόνο διέψευσαν όσους ήθελαν το ειδύλλιό τους να τελειώνει σύντομα, μα επιπλέον σήμερα αποτελούν τα μακροβιότερα love stories των φώτων.

11 stars στα early ‘20s τους αποδεικνύουν πως ο χρόνος προσδίδει γοητεία

Οι φουρτούνες μπορεί να ήρθαν στη σχέση τους, αλλά κατάφεραν να τις ξεπεράσουν και μέχρι σήμερα ζουν κάτω από την ίδια στέγη, δηλώνοντας ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι.

Μεταξύ μας, η μόνη μας ένσταση στη λίστα αυτή είναι οι David και Victoria Beckham και οι Beyoncé και Jay-Z που εξακριβωμένα άφησαν τρίτα πρόσωπα να «εισβάλλουν» στη ζωή τους, με την έκταση που πήρε το θέμα να είναι τεράστια.

Τι να γίνει… οι σύζυγοι αυτοί αποδείχτηκαν πολύ άστατοι!

On Instagram @kyrastev