Το μεγάλο «μυστικό» του παλατιού: Η λεπτομέρεια που κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε προσέξει στις φωτογραφίες Charles - Diana

By Evelina Kyrasta Apr 29, 2018

Το πριγκιπικό ζεύγος Charles – Diana αποτέλεσε ένα από τα πλέον προβεβλημένα ντουέτα του παλατιού.

Και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως η πριγκίπισσα Diana θεωρήθηκε η πιο αγαπητή «κοινή θνητή» που πέρασε ποτέ από το Buckingham.

Όλα αυτά τα χρόνια, πληθώρα πληροφοριών σχετικά με την κοινή τους ζωή και πορεία έχει κατακλύσει τα media, ωστόσο πρόσφατα τέθηκε επί τάπητος ένα θέμα που βασίζεται σε μία πάρα πολύ ουσιαστική λεπτομέρεια στις φωτογραφίες του ζευγαριού, που όμως κανείς δεν μοιάζει να είχε προσέξει.

Στις περισσότερες φωτογραφίες των δυο τους, η πριγκίπισσα Diana εμφανίζεται σαφώς πιο κοντή από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Charles. Το παράδοξο, όμως, είναι ότι στην πραγματικότητα είχαν το ίδιο ύψος! Συγκεκριμένα, 1,78 cm…

Παρά το γεγονός ότι στις φωτογραφίες του γάμου τους είναι ξεκάθαρο πως έχουν το ίδιο ύψος, σε όλες τις επίσημες λήψεις τους που κυκλοφόρησαν στον Τύπο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρουσιάζεται να είναι τουλάχιστον ένα κεφάλι πιο κοντή από τον σύζυγό της. Εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όπως αποδεικνύουν τα ντοκουμέντα.

Παρότι οι χρήστες του Twitter πρόσφατα προκάλεσαν τη βασιλική οικογένεια –κάνοντας λόγο μέχρι και για μισογυνισμό- να δώσει μια επίσημη απάντηση για τον λόγο που ο πρίγκιπας Charles μοιάζει ψηλότερος από την πιο αγαπητή πριγκίπισσα του κόσμου, μέχρι στιγμής καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει.

Οι λήψεις, πάντως, μιλούν από μόνες τους…

On Instagram @kyrastev