Μήπως το παράκαναν; 10 celebrities που μετάνιωσαν τις πλαστικές τους επεμβάσεις

By Evelina Kyrasta Aug 08, 2018
Thumbnail

Οι πλαστικές επεμβάσεις θεωρούνται εν έτει 2018 ρουτίνα για τους διεθνούς φήμης αστέρες. 

Πολλές από τις διάσημες stars του κόκκινου χαλιού δεν δίστασαν να παραδεχτούν ότι έχουν ουκ ολίγες φορές εμπιστευτεί διάφορα σημεία του κορμιού και του προσώπου τους στους έμπειρους πλαστικούς χειρουργούς τους, με ορισμένες εξ’ αυτών να σχολιάζονται διαρκώς αρνητικά για το υπερβολικό αποτέλεσμα. 

Κάποιες άλλες, πέτυχαν το ιδανικό, όλες όμως έγιναν αμέσως αντιληπτές από θαυμαστές, haters και δημοσιογράφους. Έτσι είναι αυτά, βλέπεις. Δεν κρύβονται. 

Μεταξύ των διάσημων κυριών που άλλαξαν πολλά από τα χαρακτηριστικά τους είναι η Yolanda Hadid (μαμά της Gigi και της Bella Hadid), η Kylie Jenner -εδώ μιλάμε για… ολική μετάλλαξη-, η Victoria Beckham και η Courtney Cox.

Κοινό τους χαρακτηριστικό; Μετάνιωσαν τις αλλαγές που τόλμησαν στην εμφάνισή τους και προσπάθησαν να επανορθώσουν. Στήθος, γλουτοί, επιθέματα, fillers, botox και πολύ υαλουρονικό έκαναν το θαύμα τους και τις άλλαξαν ριζικά, σε σημείο που μέχρι και οι ίδιες έφτασαν σε σημείο να παραδεχτούν ότι… το παράκαναν.

Η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Λόγους για τους οποίους μίλησαν και δημόσια ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές τους. 

10 χολιγουντιανές stars, 10 εξομολογήσεις που αν χρόνια πριν τους έλεγε κάποιος πως θα έκαναν, θα ορκίζονταν πως κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ. Να που έγινε τελικά.

Πάει το μυαλό σας ποιες λάτρεις των πλαστικών που μετάνιωσαν τις επεμβάσεις τους συμπληρώνουν την ιδιαίτερη αυτή δεκάδα;

Η απάντηση είναι πιο εύκολη από ό,τι πιστεύαμε. 

On Instagram @kyrastev