Το «μυστικό» της Meghan Markle: Το μοναδικό πράγμα που δεν θα τη δεις ποτέ να φοράει

By Evelina Kyrasta May 24, 2019

Το όνομά της έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο του στυλ με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να υιοθετούν τον δικό της τρόπο να ντύνεται, να χτενίζεται και να μακιγιάρεται.

Φυσικά, η Meghan Markle, από τη στιγμή που έγινε κομμάτι της royal family έπαψε να ανησυχεί για τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της, καθώς τα πάντα επιμελούνται πλέον στυλίστες, επαγγελματίες κομμωτές και make-up artists.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η Δούκισσα του Sussex δεν βάζει την προσωπική της σφραγίδα σε κάθε τι που επιλέγει να λανσάρει, καθώς τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα εκείνη.

Γνωρίστε την τηλεοπτική Diana! Αυτή είναι η ηθοποιός που αναλαμβάνει τον ρόλο της Πριγκίπισσας

Πολλοί την αποκαλούν ως το απόλυτα royal fashion icon, με την ίδια να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να δικαιώσει τη φήμη της! Τα κομμάτια που φορά, βλέπεις, είναι ένα κι ένα. Υπάρχει, όμως, και κάτι που δεν θα τη δούμε ποτέ να φορά. Και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος φι’ αυτό: Όπως η ίδια έχει παραδεχτεί… απλά δεν μπορεί να το υποστηρίξει.

Τι είναι αυτό; Το αγαπημένο όλων μας κόκκινο κραγιόν.

Σύμφωνα με το make-up artist της, Daniel Martin, ο οποίος επιμελήθηκε και το νυφικό μακιγιάζ της, η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry προτιμά να μακιγιάρεται μόνη της, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Ορισμένες φορές, χρειάζεται η παρέμβαση επαγγελματία.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της, όμως, ούτε ο προσωπικός της μακιγιέρ επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει για το μακιγιάζ της κόκκινο κραγιόν, καθώς η ίδια δεν αισθάνεται καθόλου άνετα φορώντας το.

10 λήψεις της 48χρονης Claudia Schiffer που αποδεικνύουν πως παραμένει υπέροχη

«Νιώθει πιο άνετα με το να κάνει μόνη της το make up της. Λατρεύει το μακιγιάζ και είναι καλή σε αυτό. Δεν βιάζεται, απλά προσπαθεί να βαφτεί και να φύγει. Τη μοναδική φορά που φόρεσε κόκκινο κραγιόν, απλά δεν ένιωθε άνετα.

Της αρέσει να μιλά και δεν θέλει να πρέπει να ανησυχεί για τίποτα. Έχουν τόσες βασιλικές υποχρεώσεις, που απλά πρέπει να περιοριστείς σε αυτά που ξέρεις και σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και να είσαι εντάξει με αυτό», δήλωσε ο Martin σε συνέντευξή του.

Και κάπως έτσι λύθηκε το μυστήριο όσον αφορά στον λόγο που η όμορφη Meghan δεν αποχωρίζεται ποτέ το natural μακιγιάζ της.

On Instagram @kyrastev