Οι 10 celebrities με τις πιο επιτυχημένες πλαστικές στήθους

By Evelina Kyrasta Oct 07, 2017

Αν ρωτήσεις 10 γυναίκες σε ποιο σημείο του κορμιού ή του προσώπου τους θα έκαναν πλαστική αν τους δινόταν η ευκαιρία, οι 8 θα σου πουν πως θα έμπαιναν στη διαδικασία να… πειραματιστούν με το στήθος τους. 

Κάτι που μοιάζει απολύτως φυσιολογικό, κυρίως αν σκεφτεί κανείς πως το γυναικείο στήθος είναι το πρώτο σημείο που «πλήττεται» από τις αυξομειώσεις βάρους, την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.

Οι χολιγουντιανές star μοιάζουν να το ξέρουν καλά αυτό, αφού στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έχουν υποκύψει στον πειρασμό ενός πιο στητού ή ενός μεγαλύτερου στήθους. Αυτό, άλλωστε, είναι κοινό μυστικό.

Ωστόσο, δεν ήταν όλες οι celebrity επεμβάσεις επιτυχημένες. Κάποιες κυρίες υπερέβαλλαν με αρκετά cc, κάποιες άλλες δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ υπήρξαν κι εκείνες που χρειάστηκε να επαναλάβουν το χειρουργείο προκειμένου να διορθώσουν την κατάσταση μετά την πρώτη (αποτυχημένη) απόπειρα. 

Το θέμα μας, όμως, σήμερα είναι το άλλο άκρο: Οι πιο επιτυχημένες πλαστικές στήθους που καμαρώσαμε πολύ και –γιατί όχι;- ζηλέψαμε λιγάκι.

Ποια χολιγουντιανή πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα; 

On Instagram @kyrastev