Οι 10 πιο ντροπιαστικές στιγμές on stage των αγαπημένων μας χολιγουντιανών αστέρων

Δευτέρα, Δεκέμβριος 17, 2018 - 09:30

Ποιος είπε ότι το να είσαι παγκοσμίου φήμης star έχει μόνο τα καλά του;

Δυστυχώς για τους αγαπημένους μας χολιγουντιανούς αστέρες, η δημοσιότητα πολλές φορές σου χαρίζει και εξαιρετικά άβολες στιγμές τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και τακτ προκειμένου να… σώσεις την κατάσταση. Όσο σώζεται τουλάχιστον.

Αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση 10 αγαπημένων μας αστέρων, οι οποίοι ούτε κατά διάνοια δεν περίμεναν κάποια από τις εμφανίσεις τους on stage να καταλήξει να συζητιέται σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της κακής τους τύχης!

Ποιος ξεχνά την περίπτωση της Jennifer Lopez, της οποίας τα λικνίσματα επί σκηνής «αναστάτωσαν» και με το παραπάνω τον συνάδελφό της, Pitbull, ο οποίος με τη σειρά του δεν κατάφερε να κρύψει τον «ενθουσιασμό» του;

Και αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά σε κάποια άλλα.

Αλήθεια, παρακολουθώντας αυτό το βίντεο θα εξακολουθήσεις να πιστεύεις ότι η ζωή των stars είναι τόσο εύκολη;

 

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles