Οι άνδρες που ερωτευτήκαμε: Ιδού τα 20 πιο γοητευτικά αρσενικά στον κόσμο της Marvel

By Evelina Kyrasta May 05, 2018
Thumbnail

Τις ταινίες της Marvel τις λάτρεψαν κυρίως οι άνδρες. Έλα όμως που και οι γυναίκες είχαν και έχουν πολύ συγκεκριμένους -και μη αμφισβητίσιμους- λόγους για να τις παρακολουθήσουν; 

Ναι κορίτσια, για όλες εμάς μιλάμε. Για εμάς που όσο κι αν βαριόμαστε τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας με τα υπερόπλα και τις μεταφυσικές δυνάμεις, αποφασίσαμε να κάτσουμε μπροστά από την οθόνη και να δώσουμε όλη μας την προσοχή σε όσα διαδραματίζονταν σε αυτές τις άκρως επιτυχημένες παραγωγές.

Από τον Hugh Jackman στον Vin Diesel και από τον Bradley Cooper στον  Robert Downey Jr., θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις ποιο είναι το πιο γοητευτικό αρσενικό της Marvel. Τα κοινά τους χαρακτηριστικά είναι πολλά. 

Το σημαντικότερο ίσως εξ’ αυτών, δεν είναι άλλο από το καλογυμνασμένο τους κορμί που κέρδισε πληθώρα θετικών σχολίων ήδη από τα trailers, κάθε φορά που αυτοί εμφανίζονταν με την ανθρώπινη μορφή τους. Αλήθεια, θα κατάφερνες να δώσεις τον τίτλο του Mr. Γοητεία σε έναν και μόνο; Δύσκολα. 

Γι’ αυτό και στο αφιερωματικό βίντεο του «ThaTalko» φιγουράρουν ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία μα… είκοσι αρσενικά που έγραψαν τη δική τους κινηματογραφική ιστορία στον μαγικό κόσμο της Marvel. 

Ώρα να θυμηθείς τους άνδρες που δεν άφησαν καμιά μας ασυγκίνητη. Μη βιαστείς, όμως, να ρίξεις κάπου τη θετική σου ψήφο πριν τελειώσεις με τη λίστα των 20, καθώς μέσα σε αυτή θα βρεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Λοιπόν, ποιος είναι ο δικό σου αγαπημένος super ήρωας;

On Instagram @kyrastev