Οι αυστηροί κανόνες που επιβάλλεται να ακολουθούν τα «Αγγελούδια» της Victoria’s Secret

Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019 - 09:30

Ή αλλιώς η σκληρή ζωή ενός «Αγγέλου». Ποιος είπε ότι η συνεργασία με τον Οίκο που αποτελεί όνειρο ζωής για κάθε φιλόδοξο μοντέλο είναι εύκολη;

Ότι το να γίνει κάποια κομμάτι της Victoria’s Secret της ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για μια ζωή γεμάτη ελεύθερο χρόνο, χωρίς υποχρεώσεις; Σίγουρα το να αποτελέσεις μέρος της ομάδας των ομολογουμένως ακριβοπληρωμένων «Αγγέλων» αποτελεί καταξίωση στον χώρο της μόδας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι άγγιξες κορυφή.

Ο λόγος; Για να παραμείνεις στο team είσαι υποχρεωμένη να ακολουθήσεις μια σειρά από αυστηρότατους κανόνες που δεν αφορούν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση των μοντέλων –η οποία επιβάλλεται να είναι αψεγάδιαστη- μα και στην προσωπικότητα.

Το «The Talko» παρουσιάζει τη λίστα με τους κανόνες που είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν τα κορίτσια της Victoria’s Secret οι οποίοι ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ας πάρουμε λοιπόν μία μικρή γεύση.

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε πως τα μοντέλα είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν σκληρή προπόνηση βασισμένη στα προγράμματα που ακολουθούν οι επαγγελματίες μπαλαρίνες; Να γυμνάζονται δύο φορές την ημέρα λίγο πριν τα μεγάλα shows του Οίκου; Αλλά και να αναρτούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media υλικό από της προπονήσεις του και τα υγιεινά πιάτα που τρώνε;

Και τα δύσκολα δεν σταματούν εδώ.

Σύμφωνα με τη γνωστή σελίδα, τα Αγγελούδια υπογράφουν συμβόλαια με ειδικό όρο που αφορά στον κώδικα ηθικής τους. Τα parties μέχρι πρωίας, τα ξενύχτια και οι καταχρήσεις απαγορεύονται. Να λοιπόν γιατί δεν τις βλέπουμε σε events…

Επιπλέον, δέχονται να… σκανάρονται οι λογαριασμοί τους στα social media προκειμένου να εξακριβωθεί αν το υλικό που ανεβαίνει είναι κατάλληλο και το κατά πόσο οι ίδιες είναι ευγενικές με τους ακολούθους τους ή όχι!

Ακόμα να πειστείς πως το να φοράς φτερά στο δημοφιλέστερο catwalk του κόσμου είναι κάτι περισσότερο από δύσκολο;

 

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey