Οι αυστηροί κανόνες που επιβάλλεται να ακολουθούν τα «Αγγελούδια» της Victoria’s Secret

Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019 - 09:30

Ή αλλιώς η σκληρή ζωή ενός «Αγγέλου». Ποιος είπε ότι η συνεργασία με τον Οίκο που αποτελεί όνειρο ζωής για κάθε φιλόδοξο μοντέλο είναι εύκολη;

Ότι το να γίνει κάποια κομμάτι της Victoria’s Secret της ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για μια ζωή γεμάτη ελεύθερο χρόνο, χωρίς υποχρεώσεις; Σίγουρα το να αποτελέσεις μέρος της ομάδας των ομολογουμένως ακριβοπληρωμένων «Αγγέλων» αποτελεί καταξίωση στον χώρο της μόδας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι άγγιξες κορυφή.

Ο λόγος; Για να παραμείνεις στο team είσαι υποχρεωμένη να ακολουθήσεις μια σειρά από αυστηρότατους κανόνες που δεν αφορούν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση των μοντέλων –η οποία επιβάλλεται να είναι αψεγάδιαστη- μα και στην προσωπικότητα.

Το «The Talko» παρουσιάζει τη λίστα με τους κανόνες που είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν τα κορίτσια της Victoria’s Secret οι οποίοι ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ας πάρουμε λοιπόν μία μικρή γεύση.

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε πως τα μοντέλα είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν σκληρή προπόνηση βασισμένη στα προγράμματα που ακολουθούν οι επαγγελματίες μπαλαρίνες; Να γυμνάζονται δύο φορές την ημέρα λίγο πριν τα μεγάλα shows του Οίκου; Αλλά και να αναρτούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media υλικό από της προπονήσεις του και τα υγιεινά πιάτα που τρώνε;

Και τα δύσκολα δεν σταματούν εδώ.

Σύμφωνα με τη γνωστή σελίδα, τα Αγγελούδια υπογράφουν συμβόλαια με ειδικό όρο που αφορά στον κώδικα ηθικής τους. Τα parties μέχρι πρωίας, τα ξενύχτια και οι καταχρήσεις απαγορεύονται. Να λοιπόν γιατί δεν τις βλέπουμε σε events…

Επιπλέον, δέχονται να… σκανάρονται οι λογαριασμοί τους στα social media προκειμένου να εξακριβωθεί αν το υλικό που ανεβαίνει είναι κατάλληλο και το κατά πόσο οι ίδιες είναι ευγενικές με τους ακολούθους τους ή όχι!

Ακόμα να πειστείς πως το να φοράς φτερά στο δημοφιλέστερο catwalk του κόσμου είναι κάτι περισσότερο από δύσκολο;

 

instagram @lime_and_life

Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth May we borrow your umbrella?
And your dress please...
Oh! And the rest of your outfits as well...
Thank you! 
#ladygaga #metgala #met2019 #thecamp #camp #outfits #fashion There’s always something good coming!
Call it... Summer!
#summermood #weekend #njoy #sea #sun #chill Welcome May...
#may #flowerpower #sun #light #summersoon #mayfirst