Ορκισμένες vegetarian! 10 celebrities που λένε όχι στο κρέας

By Evelina Kyrasta Mar 01, 2018

Για κάποιους, η κατανάλωση κρέατος είναι τρόπος ζωής. Για κάποιους άλλους, είναι μια συνήθεια που έχει βγει για τα καλά από τη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν πολλά αστέρια του Hollywood που μοιάζουν να έχουν ακολουθήσει ένα εντελώς διαφορετικό διατροφικό μονοπάτι από το μεγαλύτερο μέρος ανθρώπων.

10 πολύ διάσημες κυρίες, με αξιοζήλευτα κορμιά και εθισμένες στο ευ ζην δεν δίστασαν να παραδεχτούν πως έχουν κόψει εντελώς το κρέας –και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και τα υποπροϊόντα αυτού- , κάνοντας τη χορτοφαγία τρόπο ζωής. 

Μια συνήθεια που, σύμφωνα με τους διατροφολόγους, έχει πολλά οφέλη για την υγεία λόγω αποφυγής τοξινών, καθώς μιλάμε για μια διατροφή χαμηλή σε ζωικό λίπος και κόκκινο κρέας.

Όσοι ακολουθούν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής αναπληρώνουν το «κενό» του κρέατος με πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καταφέρνοντας έτσι να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, καρδιακών παθήσεων, και νεφρικής ανεπάρκειας.

Οι χολιγουντιανές που περιλαμβάνοντας στη λίστα ουδέποτε έκρυψαν τον εθισμό τους στη χορτοφαγία με ορισμένες να έχουν κάνει λόγο για μια προσπάθεια καλύτερης υγείας και άλλες να έχουν ξεκαθαρίσει πως οι λόγοι που τις οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι καθαρά ηθικοί. 

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι ίδιο: Δεν θα τις δεις ποτέ να «ξεφεύγουν» και να υποκύπτουν στην κατανάλωση κρέατος…

On Instagram @kyrastev