Όταν οι celebrities λένε «ναι» στις περούκες: Θα πίστευες ποτέ ότι αυτά τα μαλλιά είναι πρόσθετα;

By Evelina Kyrasta Dec 30, 2017

Τα hair extensions και οι τρέσσες δεν αποτελούν καινούργια μόδα, αφού ήδη από τα ‘90s οι χολιγουντιανές stars τα τιμούσαν δεόντως. Θα μπορούσαμε, μάλιστα να πούμε πως οι διάσημες κυρίες τα έκαναν μόδα, με τις περισσότερες γυναίκες σήμερα να καταφεύγουν στη λύση των πρόσθετων μαλλιών είτε για να πυκνώσουν τα μαλλιά τους, είτε γιατί απλά προτιμούν το πολύ μακρύ μαλλί.

Οι διεθνούς φήμες ηθοποιοί, τραγουδίστριες και celebrities, όμως, το έχουν πάει ένα βήμα παρά πέρα και αντί να μπαίνουν στη διαδικασία να προσθέτουν και να αφαιρούν μαλλιά όλη την ώρα πήραν τη γενναία απόφαση να ξοδέψουν αρκετά χρήματα και να αποκτήσουν… περούκες το αποτέλεσμα των οποίων δε μπορείς να μη ζηλέψεις. Φτιαγμένες αποκλειστικά για το κεφάλι τους και εξολοκλήρου από φυσική τρίχα, έχουν καταφέρει να βγάλουν τις αγαπημένες μας stars ασπροπρόσωπες και να εθίσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες στη χρήση τους. 

Δεν είναι λίγες εκείνες που παραδέχονται την αγάπη τους για το συγκεκριμένο αξεσουάρ, αφού με τον τρόπο αυτό μπορούν να έχουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το μήκος, το χρώμα και το χτένισμα που θέλουν, χωρίς να περνούν ώρες καθηλωμένες σε μια καρέκλα με έναν κομμωτή πάνω από το κεφάλι τους και κυρίως χωρίς να ταλαιπωρούν τα δικά τους μαλλιά.

Γιατί όσο να πεις, τόσο τα extensions όσο και οι τρέσσες δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις για το τριχωτό της κεφαλής σου. 

Κάπως έτσι, οι περούκες κατέληξαν να αποτελούν το απόλυτο must στο κόκκινο χαλί με τις κυρίες που τις προτιμούν –στο μεγαλύτερο ποσοστό τους τουλάχιστον- να μην έχουν κανέναν πρόβλημα να το παραδεχτούν. Η Kylie Jenner ας πούμε, μας έδειξε γεμάτη υπερηφάνεια τη συλλογή της!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους…

On Instagram @kyrastev