Πρίγκιπας William: Το πριν και το μετά του είναι το νέο viral του διαδικτύου

By Evelina Kyrasta May 21, 2018
Thumbnail

Αναμφίβολα, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν εξαιρετικά αφιερωμένο στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της εκθαμβωτικής Meghan Markle, oι οποίοι πλέον αποτελούν και επίσημα το νέο royal ζεύγος. 

Παρά τα εκατομμύρια σχόλια στα social media που αφορούσαν στο νυφικό, το make up, τα μαλλιά και τη συνολική εμφάνιση της Meghan στον πολυαναμενόμενο βασιλικό γάμο, τα χιουμοριστικά σχόλια για ολόκληρη την οικογένεια της Queen Elizabeth δεν έλειψαν.

Κατά κοινή ομολογία, το μεγαλύτερο «θύμα» του διαδικτύου ήταν ο αδερφός του γαμπρού, πρίγκιπας William. 

Δυστυχώς για εκείνον, το νέο viral αποτελεί ένα κολάζ δύο δικών του φωτογραφιών που απεικονίζουν… το νεανικό πριν και το «ώριμο» μετά του. 

Ο Δούκας του Cambridge σχολιάστηκε πολύ για την απώλεια μεγάλου μέρους των μαλλιών του, με τους χρήστες του διαδικτύου να αστειεύονται με το σχόλιο που συνοδεύει τη σύγκριση της πάλαι ποτέ πλούσιας χαίτης του συζύγου της Kate Middleton, με τη σημερινή του εμφάνιση. 

«Η μόνη βρετανική τραγωδία που γνωρίζω είναι αυτή εδώ!», διαβάζουμε και αμέσως καταλαβαίνουμε τον λόγο για τον οποίο το νέο αστείο εις βάρους του μεγάλου αδερφού του πρίγκιπα Harry έγινε viral! 

[[{"fid":"22640","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":919,"width":720,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

On Instagram @kyrastev