Πριν πέσει στην αγκαλιά του ARod: Όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της Jennifer Lopez

By Evelina Kyrasta Jun 11, 2019
Thumbnail

H Jennifer Lopez βρήκε (επιτέλους) τον έρωτα κάνοντας εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο να ζηλέψουν –με την καλή έννοια πάντα- το ειδύλλιό της με τον Alex Rodriguez.

Την ώρα που οι φήμες περί τέταρτου γάμου της Λατίνας σταρ οργιάζουν, ενδιαφέρον στα διεθνή Μέσα έχει προκαλέσει το άστατο ερωτικό παρελθόν της. Γιατί μπορεί η ίδια να παντρεύτηκε τρεις φορές και να σύναψε δεσμούς με celebrities κι άλλες πολλές, μέχρι να πέσει στην αγκαλιά του Alex, όμως, δεν είχε δηλώσει ποτέ ξανά τόσο βέβαιη πως… είχε βρει «τον έναν».

13 άνδρες πριν τον Arod εντόπισαν στο ερωτικό της παρελθόν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ, με ορισμένους από αυτούς βέβαια να μην έχουν καν παραδεχτεί πως υπήρξαν ζευγάρι μαζί της.

10 φορές που η Jennifer Lopez πόζαρε με την κυτταρίτιδά της και μας έκανε να την παραδεχτούμε

Πέρα από τους πρώην συζύγους της Ojani Noa, Cris Judd και Marc Anthony, ο οποίος είναι και πατέρας των δυο της παιδιών, η JLo φέρεται να είχε γνωρίσει αρκετούς άνδρες στη ζωή της, με τους διάσημους κυρίους που την πλησίασαν και κατάφεραν να την προσεγγίσουν να μην μένουν κρυφοί από τους δημοσιογράφους.

Τρανό παράδειγμα, ο φρεσκοχωρισμένος Bradley Cooper. Άλλοι πάλι, όπως ο Ben Affleck, έφτασαν έναν βήμα πριν τον γάμο με τη Jenny, με το happy end να μην ήρθε ποτέ.

Εσύ πόσους από τους πρώην συντρόφους της θυμάσαι;

 

On Instagram @kyrastev