Τα 10 ζευγάρια του Hollywood που δεν περιμέναμε ποτέ να ερωτευτούν

Κυριακή, Δεκέμβριος 30, 2018 - 09:15

Στον έρωτα όλα επιτρέπονται, όπως πρώτα είπε ο Νίτσε, ωστόσο οι διαφορές των ζευγαριών που «εξετάζουμε» σήμερα, παραήταν μεγάλες για να περιμένει κανείς πως οι άνθρωποι αυτοί θα κατέληγαν μαζί. Κι όμως, συνέβη.

Μερικά από τα ειδύλλια αυτά έληξαν άδοξα, άλλα όμως κρατάνε γερά και αποδεικνύουν πως ο έρωτας νικά τα πάντα. Ή έτσι θέλουμε να πιστεύουμε...

Κοινό τους χαρακτηριστικό; Μας απασχόλησαν πολύ -κατά το ξεκίνημά τους κυρίως- και συζητήθηκαν ποικιλοτρόπως.

Οι άνθρωποι αυτοί σχολιάστηκαν αρκετά για διάφορους λόγους: Από τη μεγάλη διαφορά ηλικίας μέχρι τον χαρακτήρα και τους διαφορετικούς τους κόσμους.

Ποιος δεν απόρησε με τη σχέση της 44χρονης Sarah Paulson με την 75 ετών σήμερα Holland Taylor, με την οποία είναι ζευγάρι από το 2015; Πόσοι θυμούνται τη θυελλώδη σχέση του Tom Cruise με τη Cher; Ποιος δεν είδε στα διεθνή Μέσα να κατακεραυνώνουν τη Mary – Kate Olsen για την επιλογή της να παντρευτεί τον κατά 17 χρόνια μεγαλύτερό της τραπεζίτη Olivier Sarkozy;

Τα ζευγάρια αυτά έγιναν πρωτοσέλιδο ουκ ολίγες φορές, με τους θαυμαστές τους να παραδέχονται μεν πως οι διαφορές είναι οφθαλμοφανείς, να τονίζουν δε πως αυτός ίσως είναι ο λόγος που τα βρήκαν μεταξύ τους.

Τα ετερώνυμα έλκοντα, δεν λένε; Τη λίστα αυτή του The Talko, πάντως, δεν θα τη χορταίνεις…

 

 

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles