Τα μυστικά του Hollywood: Η αλήθεια πίσω από τα sound effects των διάσημων ταινιών

Δευτέρα, Οκτώβριος 15, 2018 - 09:30

Μια χολιγουντιανή ταινία με τους αγαπημένους σου ηθοποιούς και έναν επιτυχημένο σκηνοθέτη να κάνει τα μαγικά του πίσω από τις κάμερες δεν μπορεί να μην σε ταξιδέψει. 

Όλοι γνωρίζουμε πως πίσω από των κόσμο των φώτων υπάρχει μια τεράστια ομάδα «αφανών» ηρώων που εργάζονται σκληρά για το άψογο αποτέλεσμα που φτάνει σε εμάς.

Οι συντελεστές αυτοί αναλαμβάνουν ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς: Από την εικόνα των ηθοποιών, μέχρι την αντικατάσταση αυτών στις δύσκολες σκηνές, τα ειδικά εφέ, τα εφέ του ήχου και πολλά πολλά ακόμα. Με αυτά τα τελευταία θα ασχοληθούμε σήμερα. 

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως δημιουργούνται αυτοί οι τόσο αληθοφανείς ήχοι στις ταινίες; Αν ναι, ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα μυστικά από τον master του είδους, Stefan Fraticelli, ειδικό στη δημιουργία sound effects ταινιών!

Εφέ όπως οι φωνές ζώων, το περπάτημα πάνω σε ψηλά τακούνια, το αίμα που κυλά, ακόμα και η γέννηση ενός… δαίμονα είναι ήχοι που προέρχονται από τα πιο απλά αντικείμενα, τα οποία οι ειδικοί ξέρουν καλά πώς να σύρουν, να χτυπήσεις ή να κλωτσήσουν προκειμένου να παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Ώρα να μάθεις κι εσύ τα μυστικά από τον Stefan –τον άνθρωπο που βρέθηκε στα εφέ ήχου πολλών εκ των αγαπημένων σου ταινιών- σε ένα βίντεο που δεν θα χορταίνεις να βλέπεις!

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth