Θα έδινες 2,05 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσεις το σπίτι του Jared Leto;

By Evelina Kyrasta Jul 14, 2018

Τα celebrity σπίτια αποτελούν πόλο έλξης για δεκάδες αγοραστές που επιθυμούν να αποκτήσουν κάτι από τη λάμψη των διεθνούς φήμης αστέρων. Αυτό είναι κάτι που δεν χωρά αμφισβήτηση.

Το γεγονός, ωστόσο, πως το σπίτι του Jared Leto στο Hollywood Hills κατάφερε να «χτυπήσει» το ποσό των 2.050.000 δολαρίων δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει εντύπωση. Μπορεί μεν να πρόκειται για μία από τις πλέον ακριβές περιοχές του Λος Άντζελες, ωστόσο στον ίδιο τον ηθοποιό και τραγουδιστή είχε κοστίσει πολύ λιγότερο.

Το πολυτελές αυτό σπίτι των 280 τ.μ αγοράστηκε το 2006 έναντι 1,65 εκατ. δολαρίων, κατάφερε όμως να ανεβάσει κατά πολύ την αξία του. 

Αποτελείται από 2 ορόφους και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια (τα δύο master me walk-in ντουλάπες), 4 μπάνια (επίσης τα δύο master), καθιστικό με τζάκι, σπα, στούντιο ηχογράφησης, κήπο με πισίνα,  barbecue και γκαράζ χωρητικότητας δύο αυτοκινήτων!

Ο ίδιος ο Jared ήλπιζε πως η πώληση του ακίνητου θα του απέφερε περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια, προς μεγάλη του έκπληξη, όμως, το ησυχαστήριό του κατάφερε να πουληθεί για 2.050.000 δολάρια, ποσό που ξεπερνά κατά πολύ εκείνο που ο ίδιος είχε ξοδέψει για να το αποκτήσει.

Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ευχάριστη εξέλιξη για τον 46χρονο ηθοποιό που έγραψε ιστορία ως Joker στην ταινία «Suicide Squad» αν και δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τον λόγο που το συγκεκριμένο σπίτι κόστισε στον νέο του ιδιοκτήτη τόσα πολλά… 

On Instagram @kyrastev