Βίλες εκατομμυρίων! Τα 20 πιο ακριβά celebrity σπίτια

By Evelina Kyrasta Dec 24, 2018
Thumbnail

Δεν είναι λίγοι οι χολιγουντιανοί αστέρες που έχουν ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού τους στα μεγαλύτερα περιοδικά των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας και της Αυστραλίας, με το κοινό να δηλώνει μαγεμένο από τη χλιδή, τις ανέσεις και το αξεπέραστο στυλ στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση.

Τα celebrity σπίτια που έχουμε δει να φιγουράρουν σε περιοδικά και ιστοσελίδες είτε πριν –από φωτογραφίες των μεσιτικών- είτε μετά την αγορά τους από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, είναι πολλά, με τα περισσότερα εξ’ αυτών να είναι πραγματικά ονειρεμένα.

Πολλών τετραγωνικών, με τεράστιους χώρους, κήπους, γήπεδα, πισίνες, σπα, αίθουσες κινηματογράφου, γυμναστήρια και ξενώνες, οι επαύλεις αυτές δεν θα περνούσαν έτσι κι αλλιώς απαρατήρητες. Πόσο μάλλον τώρα που ανήκουν σε grande ονόματα.

Οι αστέρες που κατάφεραν να τα αποκτήσουν, είτε χτίζοντας είτε αγοράζοντας τα, χρειάστηκε να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία, παρόλα αυτά, όμως, κανείς δεν τους αδικεί!

Αναρωτήθηκες ποτέ ποια είναι τα ακριβότερα όλων;

Η λίστα που ακολουθεί είναι διαφωτιστικότατη, ενώ αξίζει να γνωρίζεις πριν πατήσεις το play πως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή η Beyonce και ο Jay Z, η Jennifer Aniston, η Oprah, η Rihanna και –φυσικά- όλες οι Kardashian.

Και το καλύτερο; Οι celebrities αυτοί δεν έχουν μόνο τη συγκεκριμένη βίλα στην κατοχή τους…

 

 

On Instagram @kyrastev