Να πώς οι χολιγουντιανές stars αποκτούν καταπληκτικά κορμιά για τις ταινίες τους

By Evelina Kyrasta Dec 14, 2017
Thumbnail

Ποιος είπε ότι το να είσαι μία από τις πιο επιτυχημένες χολιγουντιανές ηθοποιούς είναι κάτι εύκολο; Κυρίως όταν καλείσαι να «μεταμορφωθείς» σε απόλυτο κινηματογραφικό είδωλο που στοχεύει σε διθυραμβικές κριτικές ;

Στο Hollywood είναι κοινό μυστικό πως όσα περνούν οι ηθοποιοί για να αποκτήσουν τα σχεδόν εξωπραγματικά κορμιά που όλοι θαυμάζουν στις ταινίες τους, ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας. Στερήσεις, ατελείωτες ώρες γυμναστικής και… αρκετά ξεσπάσματα είναι μόλις μερικά από αυτά που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αστέρες προκειμένου να εντυπωσιάσουν στις παραγωγές στις οποίες πρωταγωνιστούν.

Ένα απολαυστικό βίντεο που έχει ανέβει στα μέσα της χρονιάς στο YouTube, παρουσιάζει τις εξομολογήσεις μερικών από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς του παγκόσμιου κινηματογράφου που όλες αξίζει να παρακολουθήσουμε. 

Jessica Biel, Charlize Theron, Anne Hathaway,Scarlett Johansson, Kirsten Dunst και Demi Moore είναι μόλις μερικές από τις πολυβραβευμένες καλλιτέχνιδες που θα δείτε να παραδέχονται πως… πέρασαν πολύ δύσκολα για να τα καταφέρουν.

Το μόνο βέβαιο; Μετά από αυτό το βίντεο θα προτιμήσεις ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και αποτελέσματα που θα φανούν με τον καιρό, παρά τις εξαντλητικές δίαιτες…

On Instagram @kyrastev