2019 Grammys: Όλες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις

Η 61η τελετή των βραβείων Grammy με παρουσιάστρια την Alicia Keys, ήταν μια γυναικεία υπόθεση φέτος κατά κάποιον τρόπο.

Συνοπτικά θα έλεγε κανείς πως η Lady Gaga και η H.E.R. μαζί με την Kacey Musgraves και τον Childish Gambino μπορούμε να πούμε ότι ήταν φέτος οι μεγάλη νικητές.

H Lady Gaga απέσπασε τρία βραβεία, μεταξύ αυτών αυτά για την καλύτερη ποπ ερμηνεία με το «Joanne» και το καλύτερο ποπ ντουέτο με τον Bradley Cooper για το «Shallow», ενώ ο ηθοποιός πήρε το βραβείο μουσικής για την ταινία του «Ένα Αστέρι Γεννιέται».

Ήταν επίσης μία σημαντική βραδιά για τη ραπ. Καλύτερο άλμπουμ στο είδος αναδείχθηκε το «Invasion of Privacy» της συγκινημένης και «νευρικής», όπως μας είπε η ίδια, Cardi B, και καλύτερο τραγούδι το «God's Plan» του Drake.

Το βραβείο για το καλύτερο R&B δίσκο απέσπασε η 21χρονη ταλαντούχα H.E.R., ενώ καλύτερη νέα καλλιτέχνης η Βρετανίδα τραγουδίστρια Dua Lipa σε μία «δύσκολη» κατηγορία.

Στα αξιοσημείωτα της τελετής που διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες ήταν η έναρξη με την Michelle Obama να βγαίνει στη σκηνή μαζί με τις κυρίες Lady Gaga, Jennifer Lopez και Jada Pinket Smith.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι μετά από το αφιέρωμα σε όλους τους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας που «έφυγαν» από τη ζωή το 2018, τα Grammy φρόντισαν να τιμήσουν τη μεγάλη Aretha Franklin.