Από μικρή στα βάσανα - Η 17 μηνών κόρη της Kylie Jenner κάνει το πρώτο τρης εξώφυλλο

By Evelina Kyrasta Jul 03, 2019
Thumbnail

Μερικά πράγματα πάνε κάπως κληρονομικά, ε; Η μόλις 17 μηνών Stormi Webster είναι ένα από τα νεότερα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner. Και να που έκανε το πρώτο της εξώφυλλο περιοδικού και μάλιστα για το τεύχος Ιουλίου/Αυγούστου του Harper's Bazaar της Αραβίας.

Μαζί της πόζαραν η μητέρα της και η γιαγιά της, Κris Jenner, σε ένα από τα εξώφυλλα του περιοδικού. Η Η Stormi δεν ήταν κανονισμένο να φωτογραφηθεί, όπως αναφέρει το περιοδικό.

Απλώς, να, η μαμά Kylie έφερε την κόρη της στη φωτογράφηση και έτυχε να έχει μαζί της ένα παιδικό φόρεμα Dolce & Gabbana το οποίο έβγαλε από την τσάντα της, και αφού ταίριαζε με τα λεοπάρ looks που φορούσε εκείνη και η Kris είπε "Πάμε να το κάνουμε!".

Αυθόρμητα και τυχαία!

Στη συνέντευξη, η Kylie μίλησε ανοιχτά για το πώς η μητρότητα "άλλαξε εντελώς" τη σχέση της με την Kris. "Όταν έγινα μητέρα, η οπτική μου προς τη ζωή άλλαξε εντελώς, όπως και το πώς βλέπω την δική μου μαμά και εκτιμώ όλα όσα έχει κάνει για εμένα," εξήγησε η reality star. "Τώρα καταλαβαίνω τον τρόπο που νιώθει για εμένα, τον τρόπο που με αγαπά και το πόσο δυνατή είναι η αγάπη της για όλα της τα παιδιά, λόγω του πόση ψύχωση έχω με τη Stormi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

On Instagram @kyrastev