Αυτό είναι το σώμα της Candice Swanepoel μετά τη γέννα και όχι, δεν είναι αψεγάδιαστο

Τετάρτη, Ιούλιος 11, 2018 - 11:15

Ίσως ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των γυναικών που έχουν βαρεθεί να διαβάζουν τίτλους για αψεγάδιαστα σώματα γυναικών μετά από 2 ώρες, 2 μέρες ή 2 μήνες από μια γέννα.

Και έρχεται μια περίπτωση όπως αυτή του supermodel Candice Swanepoel που έχει ένα υπέροχο μα φυσιολογικό σώμα μετά τη δεύτερη γέννα της.

Το 29χρονο μοντέλο γέννησε πριν τρεις εβδομάδες τον Ariel που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία και η Candice με τον σύντροφό της Hermann Nicoli, είναι πλέον ολοκληρωμένοι.

Σαν φυσιολογική γυναίκα, έχει ακόμη κοιλίτσα και φορώντας ένα υπέροχο μαγιό απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Κούκλα! 

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey