Brad Pitt και DiCaprio σάρωσαν στις Κάννες με τη γοητεία τους

By Evelina Kyrasta May 22, 2019

Για τους φανατικούς του φαινομένου Quentin Tarantino, η ταινία «Once Upon a Time in Hollywood», αποτελεί γεγονός χαράς και συγκίνησης μιας και αναμένουμε με ανυπομονησία να παρακολουθήσουμε την ένατη ταινία του παράξενου Forever young σκηνοθέτη που προτίμησε να δει από το να σπουδάσει σινεμά.

Η ταινία διεκδικεί Χρυσό Φοίνικα στο 72ο Κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, 25 χρόνια μετά το «Pulp Fiction» κι εκεί ήταν εκεί οι δύο πρωταγωνιστές, Pitt και DiCaprio.

Η ταινία μας μεταφέρει στο 1969 και μας διηγείται την ιστορία του ηθοποιού Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), ο οποίος παλεύει να σταθεί στα πόδια του στον δύσκολο κόσμο του Hollywood, με τον κασκαντέρ και φίλο του, Cliff Booth (Brad Pitt), να προσπαθεί να τον βοηθήσει. Οι δύο φίλοι τυγχάνει να ζουν στην ίδια γειτονιά και με την σταρ της εποχής, Sharon Tate (Margot Robbie), τη μετέπειτα αδικοχαμένη σύζυγο του Roman Polanski (Rafal Zawierucha), που δολοφονήθηκε από τον κατά συρροή δολοφόνο Charles Manson (Damon Herriman).

Η εμφάνιση των δύο ανδρών στις Κάννες και στο κόκκινο χαλί, έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν μιας και οι δύο μοιάζουν στα καλύτερά τους. Κι εκεί που ο Pitt ήταν συνήθως πιο «οικογενειάρχης» τα τελευταία χρόνια και ο DiCaprio πιο single & rebel, τώρα ο Lio συνοδευόταν από την αγαπημένη του ενώ ο Brad, ανανεωμένος και άνετος, σκόρπισε απλόχερα τη γοητεία του.

 

On Instagram @kyrastev