Celine Dion: Φόρεσε το πιο stylish κορμάκι και εκανε επίσημη εμφάνιση

By Evelina Kyrasta Jul 01, 2019

Είναι fashion icon από τα λίγα. Αγαπάει τη μόδα με κάθε της κύτταρο και φροντίζει να παίζει με την εικόνα της τόσο ακομπλεξάριστα που μας εμπνέει και μας κάνει να τη λατρεύουμε ακόμη παραπάνω.

Ο λόγος για τη μια και μοναδική Celine Dion που περιοδεύει στην Ευρώπη και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να κυκλοφορεί στη γαλλική πρωτεύουσα με super sexy εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα total look της εταιρείας Off-White και τα περιοδικά μόδας σχολιάζουν για ακόμη μια φορά την εμφάνισή της.

«Αν μου αρέσει, δεν θέλω να το συζητάω. Μην ασχολείστε. Μην τραβάτε φωτογραφίες. Αν σας αρέσει, είμαι εκεί. Αν όχι, αφήστε με ήσυχη», απάντησε πρόσφατα, όταν και πάλι είχε δεχθεί κριτική για το ντύσιμό της «Το ενδιαφέρον για τη μόδα υπήρξε πάντα κομμάτι του εαυτού μου , αλλά ο τρόπος που το δουλεύαμε παλιότερα ήταν ίσως πιο συντηρητικός. Τώρα έχω την ευκαιρία να φορέσω haute couture και πράγματα που με κάνουν να νιώθω όμορφη, δυνατή, ατρόμητη, θηλυκή και ελκυστική, ακόμη και αν το κάνω μόνο για μένα. Δεν μπορείς να ευχαριστείς συνεχώς τους πάντες», πρόσθεσε. Εκτός από το κορμάκι που σήμερα συζητιέται πολύ, τα τελευταία δύο 24ωρα, η Celine Dion έχει φορέσει ένα πολύ ιδιαίτερο ασύμμετρο τζιν με τοπ από ροζ φτερά, μια στενή Chanel φόρμα και μια φούξια τουαλέτα για την επίδειξη του οίκου Miu Miu στο Παρίσι. Η μόνη της δήλωση για όλα αυτά είναι πως αγαπά τη μόδα και δεν τη νοιάζει τι λένε οι άλλοι.

On Instagram @kyrastev