CFDA Fashion Awards: Οι δύο εντυπωσιακότερες παρουσίες ήταν η JLo και η Brooke Shields

By Evelina Kyrasta Jun 04, 2019

Τα βραβεία μόδας «CFDA Fashion Awards» έλαβαν χώρα χθες στο Brooklyn Museum και η μόδα γιόρτασε με τρόπο λαμπερό και φρέσκο.

Οι celebrities και οι Α-listers δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη σημαντική νεοϋορκέζικη βραδιά και όπως ήταν λογικό, φρόντισαν να μας εντυπωσιάσουν με τα outfits τους.

Από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες ήταν και πάλι η Jennifer Lopez που συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Alex Rodriguez. Η Λατίνα σταρ επέλεξε ένα πορτοκαλί σύνολο με μια τεράστια φούστα Ralph Lauren και ένα ασορτί sparkly crop top με μακρύ μανίκι και high neck.

Συνολικά, το outfit της ήταν κεντημένο με 43.200 κρύσταλλα. Κρατούσε ένα επίσης sparkly πορτοκαλί clutch και επέλεξε ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το μακιγιάζ της ήταν έντονο μπρονζέ και τα μαλλιά της ένα μακρύ ψηλό ponytail.

Να σημειωθεί πως τιμήθηκε με το Icon Award και προφανώς όχι αδίκως.

Μια ακόμη παρουσία που εντυπωσίασε και μάλιστα βροντερά ήταν η Brooke Shields η οποία φόρεσε ένα υπέρλαμπρο jumpsuit γεμάτο παγιέτες της Babi Ahluwalia. 70s αναφορές σε όλα από το ρούχο μέχρι το χτένισμα, η Shields κέρδισε τα βλέμματα και απέδειξε πως όταν θέλει, κάνει μπαμ.

On Instagram @kyrastev