Δεν θα πιστεύεις ποια ηθοποιός ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα για το 2019

By Evelina Kyrasta Apr 25, 2019
Thumbnail

Το περιοδικό People και το τεύχος του Beautiful Issue, τίμησαν μία πολύ διάσημη και γνωστή ηθοποιό, δίνοντάς της τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας για το 2019. Και όσο και αν προσπαθήσεις, πάμε στοίχημα πως δεν θα βρεις εύκολα το όνομά της. Δεν θέλουμε να σε ταλαιπωρήσουμε πολύ όμως και γι’ αυτό θα σου το αποκαλύψουμε μέσα στις επόμενες γραμμές, και αφού πρώτα το εμπεδώσουμε κι εμείς.

Η Jennifer Garner πήρε τον «τίτλο» της πιο όμορφης γυναίκας για το 2019 από το περιοδικό People, όμως όπως είπε και η ίδια ποτέ δεν στηριζόταν στην εμφάνισή της. Αντί να αποκρύψει τα μυστικά κατά της γήρανσης, η star εξήγησε γιατί δεν άφησε την εξωτερική της εμφάνιση να επιβάλει την αυτοεκτίμηση της – ανεβάζοντάς τη ακόμη πιο ψηλά στα μάτια μας.

«Δεν ήμουν τόσο ένα από τα όμορφα αυτά κορίτσια που μόλις άφησαν πίσω την ανασφάλεια τους και δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο ελκυστικό. Δεν ήταν μέρος της ζωής μου», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός και εξήγησε πώς η οικογένειά της ενθάρρυνε αυτή τη στάση ζωής της. «Ένιωθα καλά με τον εαυτό μου τότε, αυτό είναι το μυστικό. Οι ωραίες εμφανίσεις δεν ήταν σημαντικό θέμα στην οικογένεια μας. Δεν θυμάμαι ποτέ τους γονείς μου να μου λένε «είσαι πάρα πολύ όμορφη», ανέφερε η Jennifer Garner.

Και αυτό είναι και το πιο σημαντικό από όλα αν μας ρωτάς. Η Jennifer πήρε τη σκυτάλη από την Pink που βγήκε το 2018, ενώ η Julia Roberts κατείχε τον τίτλο έως το 2017 για 5 σερί χρονιές.

 

queen.gr

On Instagram @kyrastev