Εγκυμοσύνη έκπληξη μιας μεγάλης χολιγουντιανής σταρ

Σάββατο, Απρίλιος 7, 2018 - 08:45

Η ίδια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μόλις την Παρασκευή 6 Απριλίου στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο λόγος για την Kate Hudson η οποία ανακοίνωσε την Τρίτη εγκυμοσύνη της με τρόπο έκπληξη. Το νέο μωρό θα είναι το πρώτο της παιδί μαζί με το σύντροφο της Danny Fujikawa, ενώ έχει δύο ακόμα παιδιά, τον 14χρονο Ryder και τον 6χρονο Bingham.

«ΕΚΠΛΗΞΗ»!!! ήταν αυτό που έγραψε στην λεζάντα.

«Αν αναρωτιόσασταν γιατί έλειπα τόσο από τα κοινωνικά μου δίκτυα, είναι γιατί δεν ήμουν ποτέ πιο άρρωστη! Είναι το πιο άρρωστο πρώτο τρίμηνο από όλες τις εγκυμοσύνες μου», δήλωσε η σταρ και μοιράστηκε την κατάσταση της υγείας της εξαιτίας της δύσκολης αυτής τρίτης εγκυμοσύνης με τους φαν της.

Παρόλα αυτά στο post αστειεύεται και παίζει με τις λέξεις που χρησιμοποιεί το κοινωνικό δίκτυο για τις λειτουργίες του.

«Τα Boomerangs μου έφερναν ναυτία, το Superzoom είναι ένας εύκολος τρόπος να έχω το κεφάλι μου στην τουαλέτα, τα φαγητά στο Instagram με τρέλαιναν και σκέφτομαι πως τα Insta Stories, με έκαναν να αισθάνομαι ακόμα πιο εξαντλημένη.»

instagram @lime_and_life

That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger Keep calm & wear your hairpins... #happysunday #pinsareforgrownupstoo