Έκτακτο: Νεκρός ηθοποιός του Hollywood – Έπεσε από γέφυρα στην Αριζόνα

By Evelina Kyrasta May 15, 2019
Thumbnail

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Isaac Kappy, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Thor» και «Εξολοθρευτής».

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, όταν ο ηθοποιός ανέβηκε σε μια  γέφυρα κοντά στην περιοχή Bellemont της Αριζόνας και πήδηξε στο κενό.

Τα άτομα που περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, αντιλήφθηκαν τις προθέσεις του, προσπάθησαν να τον εμποδίσουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Το τελευταίο διάστημα ο 42χρονος ηθοποιός είχε τάσεις αυτοκτονίας και αυτό το γεγονός είχε γίνει αντιληπτό μέσα από ένα post που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Προσέξτε τον άντρα που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να προστατεύσει. Δείτε το φως στους άλλους… Αυτό το μάθημα εγώ άργησα να το πάρω, αλλά ίσως να αποτελέσει έμπνευση για εσάς. Θα χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου έχει απομείνει στη γη, προσπαθώντας να εξιλεωθώ από τις αμαρτίες μου και ψάχνοντας το φως τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό μου» ανέφερε μεταξύ άλλων στην συγκεκριμένη δημοσίευση ο Kappy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isaac Kappy (@isaackappy) on

On Instagram @kyrastev