Έπεσε παντόφλα και ο George Clooney εγκαταλείπει τους δύο τροχούς - Ιδού η απόδειξη

By Evelina Kyrasta Nov 06, 2018
Thumbnail

Μετά το ατύχημα που είχε ο George Clooney τον Ιούλιο στην Ιταλία με την αγαπημένη του μηχανή, οι ισορροπίες άλλαξαν και η ανεμελιά του easy rider μεταμορφώθηκε σε αγωνία και καθημερινό άγχος από μέρους της συζύγου του Amal.

Αυτό τουλάχιστον λένε και οι φήμες αλλά και η πρόσφατη κίνησή του ηθοποιού να δωρίσει για καλό σκοπό τη λατρεμένη του Harley Davidson.

Ο Clooney χαρίζει την μηχανή του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Homes for Our Troops, το οποίο βοήθησε στην ίδρυσή του ο καλό του φίλος, παρουσιαστής του CNN, Τζέικ Τάπερ. Σκοπός του συγκεκριμένου μη κερδοσκοπικού οργανισμού είναι να «χτίζει και να δωρίσει ειδικά προσαρμοσμένα σπίτια σε όλο το έθνος για σοβαρά τραυματισμένους βετεράνους, σε μια προσπάθεια να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους».

 

[[{"fid":"29518","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":333,"width":635,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Η σελίδα στο eBay αποκαλύπτει πως αυτή η μοτοσυκλέτα, μία 2017 Dresser Touring Ultra Limited FLHTK Harley Davidson, θα έχει και την υπογραφή του ηθοποιού στο ντεπόζιτο της βενζίνης και μπορεί να είναι προσωποποιημένη για τον νικητή του πλειστηριασμού.

Η δημοπρασία ξεκίνησε την Δευτέρα, με τις προσφορές να ξεκινούν από τα 25.000 δολάρια, με ημερομηνία λήξης τις 15 Νοεμβρίου.

On Instagram @kyrastev