Γιατί το Brexit θα σημαίνει και απομάκρυνση της Ελισάβετ από το παλάτι;

Τρίτη, Φεβρουάριος 5, 2019 - 11:30

Μετά το δημοψήφισμα του 2016, οι Βρετανοί με οριακή πρόκριση αποφάσισαν να αποχωρίσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό 51.9% προς 48.1%.

Οριακό το αποτέλεσμα και ακόμη πιο οριακή η κατάσταση για τη Γηραιά Αλβιώνα που δεν λέει να πιστέψει την ίδια της την απόφαση και να πάρει τελικές αποφάσεις για τον καθεστώς υπό το οποίο θα συμβεί το Brexit.

Στις 29 Μαΐου είναι η καταληκτική ημερομηνία κατά την οποία θα συμβεί το «μοιραίο» (μάλλον γιατί οι ζυμώσεις είναι πολλές κι ως τότε θα δούμε).

Οι διχασμένοι πολίτες θα προκαλέσουν σίγουρα αναταραχές σύμφωνα με άρθρο με τους New York Times και ο θρόνος έχει έτοιμο σχέδιο εκκένωσης του παλατιού ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια της βασίλισσας.

"Αυτά τα σχέδια εκκένωσης έκτακτης ανάγκης υπάρχουν από τον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά τώρα έχουν νέο σκοπό στην περίπτωση πολιτικής αναταραχής μετά το Brexit," σύμφωνα με τους The Sunday Times.

H βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως το σχέδιο είναι βασισμένο στην επιχείρηση Candid, "μία στρατηγική εκκένωσης που σχεδιάστηκε μετά την Κρίση των Πυραύλων στην Κούβα το 1962 - για την προετοιμασία στην πιθανότητα πυρηνικού πολέμου από τη Σοβιετική Ένωση."

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles