Γιατί έγινε έξαλλη η Αnna Wintour στο σόου του Marc Jacobs;

By Evelina Kyrasta Sep 14, 2018
Thumbnail

Κανείς δεν θέλει να εξοργίζει τη Σιδηρά Κυρία της Μόδας, σωστά; Ακόμη και καταξιωμένα brands με πολυετή πορεία και αδιαμφησβήτητη αξία χρειάζονται την Anna Wintour. Κι αυτό γιατί η ρήση «Αν δεν είναι στη Vogue, δεν είναι στη μόδα» έχει βαθιές ρίζες.

O Mark Jacobs όμως, όπως φαίνεται δεν τη δυσαρέστησε απλώς, αλλά την έκανε να γίνει θηρίο. Η Wintour καθόταν στην πρώτη γραμμή κι ανέμενε να ξεκινήσει το show. Και ανέμενε και ανέμενε… μέχρι που πέρασαν δύο ολόκληρες ώρες!

[[{"fid":"27014","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":917,"width":700,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Η καθυστέρηση ήταν μνημειώδης για ένα μεγάλο catwalk και κυκλοφορούν φωτογραφίες που δείχνουν την Anna Wintour λέαινα σε κλουβί. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως αποχώρησε από το show πριν ολοκληρωθεί.

On Instagram @kyrastev