Γιατί έγινε έξαλλη η Αnna Wintour στο σόου του Marc Jacobs;

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 14, 2018 - 11:15

Κανείς δεν θέλει να εξοργίζει τη Σιδηρά Κυρία της Μόδας, σωστά; Ακόμη και καταξιωμένα brands με πολυετή πορεία και αδιαμφησβήτητη αξία χρειάζονται την Anna Wintour. Κι αυτό γιατί η ρήση «Αν δεν είναι στη Vogue, δεν είναι στη μόδα» έχει βαθιές ρίζες.

O Mark Jacobs όμως, όπως φαίνεται δεν τη δυσαρέστησε απλώς, αλλά την έκανε να γίνει θηρίο. Η Wintour καθόταν στην πρώτη γραμμή κι ανέμενε να ξεκινήσει το show. Και ανέμενε και ανέμενε… μέχρι που πέρασαν δύο ολόκληρες ώρες!

 

Η καθυστέρηση ήταν μνημειώδης για ένα μεγάλο catwalk και κυκλοφορούν φωτογραφίες που δείχνουν την Anna Wintour λέαινα σε κλουβί. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως αποχώρησε από το show πριν ολοκληρωθεί.

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey