Γιατί το Instagram της Pamela Anderson είναι αποκλειστικά ασπρόμαυρο;

Τετάρτη, Ιούλιος 11, 2018 - 11:15

Από όταν άνοιξε λογαριασμό στο Instagram, δεν σταμάτησε να είναι ενεργή και πιστή στα ραντεβού ανάρτησης που δίνει με το μισό εκατομμύριο ακολούθους της.

Η Pamela Anderson έκλεισε τα 51 και δημιουργεί το προσωπικό της ασπρόμαυρο mood board τοποθετώντας μια φωτογραφική ψηφίδα καθημερινά.

Γιατί άραγε έχει επιλέξει να ανεβάζει μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες; Η ίδια δεν έχει δώσει επίσημη απάντηση, αλλά εύκολα συμπεραίνει κανείς πως ένα sex symbol επιδιώκει να ανεβάζει λήψεις που κολακεύουν και το ασπρόμαυρο πάντα χαρίζει.

 

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey