Γιατί τα social media ασχολούνται μανιωδώς με το νέο πρόσωπο της Meghan Markle;

By Evelina Kyrasta Jun 12, 2019

Η σχέση και ο μετέπειτα γάμος της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry αποτέλεσε την τελευταία διετία πρώτο θέμα συζήτησης στον βρετανικό Τύπο, με τα διεθνή Μέσα να μην αντιστέκονται ούτε αυτά στον πειρασμό να… ξεψαχνίσουν το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μερικές εβδομάδες πριν, η Meghan έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με τον μικρότερο εγγονό της Ελισάβετ να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Το ζευγάρι πραγματοποίηση μερικές ημέρες πριν την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τον τοκετό, με την πρώην ηθοποιό να βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο αλλά αυτή τη φορά για έναν λόγο εντελώς ακατανόητο: Το πρησμένο της πρόσωπο.

Η ίδια, βλέπεις, δεν έχει καταφέρει ακόμα να επανέλθει στα κιλά της –πράγμα απολύτως φυσιολογικό-, με το πρόσωπό της να παραμένει κι αυτό ελαφρώς πρησμένο μετά τη γέννα.

Η σωσίας της Meghan Markle είναι plus size model και προκαλεί σύγχυση

Οι φωτογράφοι που μοσχοπούλησαν το φωτογραφικό υλικό, είδαν τις λήψεις τους να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως, καθώς η αλλαγή της όμορφης Δούκισσας δεν πέρασε απαρατήρητη.

Πολλοί έκαναν λόγο και για οφθαλμοφανή ομοιότητα με τη μητέρα της, Doria Ragland, με τη βασιλική οικογένεια να αρνείται να σχολιάσει τον καταιγισμό άρθρων με θέμα την «αλλαγή» της Meghan.

 

 

Εμείς από τη μεριά μας, το μόνο που βλέπουμε είναι μια νέα μαμά που εξακολουθεί να είναι λαμπερή με ή χωρίς «παραπάνω κιλά».

 

On Instagram @kyrastev