Gisele Bundchen: Το διάσημο μοντέλο «καρφώνει» τη Victoria’s Secret

By Evelina Kyrasta Nov 07, 2018
Thumbnail

Φιλοσοφικά, ενδοσκοπικά και απέξω απέξω, η Gisele εξαπέλυσε τα πυρά της για τον οίκο Victoria’s Secret.

Για επτά ολόκληρα χρόνια το διάσημο μοντέλο υπήρξε διάσημο αγγελάκι, συγκεκριμένα από το 1999 έως το 2006, αλλά μάλλον δεν το διασκέδασε και τόσο.

Αναφερόμενη στα διάσημα shows, η βραζιλιάνα καλλονή δήλωσε «Τα πρώτα 5 χρόνια αισθανόμουν άνετα να είμαι μοντέλο εσωρούχων, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, αυτό άλλαξε. Δεν ένιωθα καλά στις φωτογραφίσεις και δεν μου άρεσε να περπατώ στον διάδρομο φορώντας απλά ένα μπικίνι ή ένα στρινγκ». Μάλιστα ανέφερε πως με τα χρόνια ζητούσε να την καλύπτουν με κάποια κάπα ή με τα φτερά προκειμένου να μην είναι τόσο γυμνή.

Για το τέλος της συνεργασίας τους το 2006 τόνισε πως επιθυμούσε κάτι άλλο από την καριέρα της και ήταν αρκετά αναποφάσιστη για το τι έπρεπε να κάνει. «Έκλεισα μάτια μου και πήρα μία απόφαση. Ότι και αν διάλεγα θα ήξερα πως θα ήταν η σωστή απόφαση. Η απάντηση, λοιπόν, ήταν όχι… κάτι που ασυνείδητα ήθελα τελικά να ακούσω. Ήταν επίσης και η απάντηση που ήθελε να ακούσει το σώμα μου και προσπαθούσε να μου το πει όλον αυτόν τον καιρό», ανέφερε η 38χρονη.

On Instagram @kyrastev