H ανάρτηση της Emilia Clarke μετά την αποκάλυψη του σοβαρού προβλήματος της υγείας της

By Evelina Kyrasta Mar 24, 2019
Thumbnail

Ήταν στις 11 Φεβρουαρίου του 2011 όταν το πρώτο ανεύρυσμα έκανε την εμφάνισή του στον εγκέφαλο της Emilia Clarke.

Η ίδια είχε μόλις ολοκληρώσει την πρώτη σεζόν του «Game of Thrones». Η επέμβαση που έκανε τότε της έσωσε τη ζωή όμως το πρόβλημα δεν άργησε να επανέλθει στη χειρότερη, μάλιστα, εκδοχή του.

Όπως η ηθοποιός αποκάλυψε, η δεύτερη επέμβαση ήταν εξαιρετικά επίπονη, καθώς οι γιατροί αναγκάστηκαν να διαπεράσουν το κρανίο της χειρουργικά προκειμένου να της παρέχουν τη μέγιστη φροντίδα. «Παρακαλούσα τους γιατρούς να με αφήσουν να πεθάνω», παραδέχτηκε. 

Το ακόμα χειρότερο ήταν πως η ανάρρωσή της επηρέασε σημαντικά τη μνήμη της, με την ηθοποιό να ανησυχεί πολύ για το μέλλον και την επαγγελματική της πορεία. Τελικά, ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να αποφασίσει να μοιραστεί την περιπέτειά της με το κοινό της. Όταν όμως το έκανε, τα μηνύματα συμπαράστασης ήταν πολλά και γεμάτα αγάπη από το κοινό της.

Έτσι, η Emilia θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όσους μπήκαν στη διαδικασία να επικοινωνήσουν μαζί της ακόμα και για να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ σε όλους όσους διάβασαν, μοιράστηκαν κι έστειλαν την αγάπη τους στην ιστορία μου. Είναι πολύ όμορφο πράγμα αυτό που βλέπω και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πόσους από εσάς επηρέασαν όσα πέρασα. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Same You είναι έτοιμος να διαβάσει τη δική σας ιστορία, πώς αναρρώσατε και τι είναι αυτό που θα έκανε αυτή την εμπειρία της ανάρρωσης καλύτερη».

 

On Instagram @kyrastev