H Kim Kardashian μόλις φόρεσε αυτό που δεν θα τολμούσαμε ποτέ

By Evelina Kyrasta Aug 13, 2018
Thumbnail

Αν κάποια εκ των Kardashian μας έχει συνηθίσει σε προκλητικά outfits αυτή δεν είναι άλλη από την Kim. 

Η διασημότερη περσόνα της οικογενείας κατάφερε ξανά να συζητηθεί, αφενός για την απόφασή της να αποχωριστεί το μακρύ μαλλί της και αφετέρου για την τελευταία της εμφάνιση που… θυμίζει στυλιστικό ατύχημα!

Ξέρεις, από εκείνα που προκύπτουν όταν το ύφασμα των κομματιών είναι ελάχιστο. 

Η Kim, βέβαια, μόνο αυτό δεν έπαθε, αφού γνώριζε πολύ καλά τι ακριβώς φοράει. Πρόκειται για ένα flashy σύνολο που αποτελείται από ένα εκκεντρικό κορμάκι και από μία ακόμα πιο εντυπωσιακή mini φούστα, η οποία σκοπό έχει να αποκαλύπτει και το κάτω μέρος του πάνω μισού του συνόλου!

Ναι, είναι αυτό που κατάλαβες…

[[{"fid":"26042","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1426,"width":1152,"style":"height: 743px; width: 600px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Φυσικά, η ίδια απαρνήθηκε για ακόμα μία φορά το σουτιέν της με το αποτέλεσμα να μπαίνει στη λίστα με τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις της συζύγου του Kanye West. 

Βρε Kim, μήπως αυτή τη φορά το παράκανες; 

On Instagram @kyrastev