Harry και η Meghan δεν μετακόμισαν ακόμα στο νέο τους σπίτι για έναν απίθανο λόγο

By Evelina Kyrasta Mar 24, 2019
Thumbnail

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για να έρθει στον κόσμο το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle κι όμως το πριγκιπικό ζευγάρι δεν έχει μετακομίσει ακόμα στο νέο του σπίτι στο Frogmore Cottage.

Όσο απίθανο κι αν ακούγεται η ανακαίνιση της κατοικίας κοντά στο κάστρο του Windsor έχει μείνει πίσω για μια σειρά απίθανων λόγων, βασικότερος των οποίων είναι η ηχομόνωση της κατοικίας που αλλάζει εξ΄ολοκλήρου και θα κοστίσει περισσότερες από 50.000 λίρες κι αυτό γιατί το πριγκιπικό ζεύγος θέλει να προστατευτεί πλήρως από τον θόρυβο των αεροπλάνων. Μιλάμε για τουλάχιστον 14 πτήσεις που περνούν καθημερινά σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από το Frogmore ανά 30 λεπτά περίπου.

Την εβδομάδα αυτή, ο φακός συνέλαβε τους εργάτες να δουλεύουν χωρίς διάλειμμα ενώ μια πτήση πέρασε στα 3.000 πόδια πάνω από το Frogmore κι άλλη μία στα 1800 πόδια όπως ανέφεραν οι μελλοντικοί γείτονες του Harry Και της Meghan.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, το ζευγάρι θα πρέπει να συνηθίσει τον θόρυβο των αεροπλάνων, ακόμα και με αυτόν τον νέο τύπο ηχομόνωσης που ετοιμάζει ενώ η ανακαίνιση στο ίδιο σπίτι περιλαμβάνει και 50.000 σε πράσινη ενέργεια για να υπάρχει ζεστό νερό και ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Frogmore Cottage δεν είχε γίνει καμία ανακαίνιση, μιας και το αεροδρόμιο Heathrow είχε διπλασιαστεί πια σε μέγεθος και μόνο προσωπικό του Windsor παρέμενε στην περιοχή. Πηγή της Mirror αναφέρει πως θα είναι πολύ δύσκολο για το πριγκιπικό ζευγάρι ακόμα και να βγει στον κήπο με το μωρό του με τόση φασαρία.

Οι εργάτες βέβαια, συνεχίζουν να δουλεύουν ακόμα και με βροχή για να γίνουν έγκαιρα οι αλλαγές για τον ερχομό του μωρού και όλη η ανακαίνιση υπολογίζεται στις 3 εκατομμύρια λίρες.

To διαβάσαμε ΕΔΩ

On Instagram @kyrastev