Η Amal Clooney στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue

By Evelina Kyrasta Apr 12, 2018

Είναι η πρώτη φορά μα κάτι μας λέει πως δύσκολα θα είναι η τελευταία, που η Amal Clooney φιλοξενείται στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue.

Η σχέση της με τη μόδα είναι γνωστή και μιλάμε για μια σχέση αγάπης και τόλμης, μιας και η 40χρονη δικηγόρος φροντίζει πάντα να παρακολουθεί τις τάσεις και να τις εφαρμόζει με τις δικές της πινελιές. Συνεπώς, το πρώτο της εξώφυλλο στο μεγαλύτερο περιοδικό μόδας μοιάζει φυσική συνέπεια.

Στο τεύχος του Μάϊου, η σύζυγος του George Clooney φωτογραφίζεται από την Annie Leibovitz με ένα ροζ McQueen φόρεμα. Στη συνέντευξη του συνοδεύει τη φωτογράφηση, μίλησε για την καριέρα της, τη μητρότητα αλλά και για τον τρόπο που γνώρισε τον σύζυγό της.

Μερικές από τις πληροφορίες που μάθαμε είναι πως στα νιάτα της υπήρξε party animal, γεγονός που επιβεβαιώνει και η μητέρα της, τρώει μεγάλες ποσότητες ζαχαρωτών όταν στρεσάρεται, η πρώτη λέξη των διδύμων ήταν το «mama» και για αυτό φρόντισε σχολαστικά ο George Clooney. Στο άρθρο αναφέρονται σε πολλά σημεία φράσεις του διάσημου ηθοποιού για την Amal και μεταξύ άλλων έχει πει για εκείνη: «Είναι επαγγελματίας κι εγώ είμαι ο ερασιτέχνης. Έχω την δυνατότητα να βλέπω κάποιον στο απόγειο της καριέρας του να κάνει τη δουλειά καλύτερα από οποιονδήποτε». 

On Instagram @kyrastev