Η αποκάλυψη του πασίγνωστου ηθοποιού για την εξάρτηση από την κοκαΐνη

By Evelina Kyrasta Dec 04, 2018
Thumbnail

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι πια 64 ετών και η αποκάλυψη που έκανε μας ξάφνιασε δυσάρεστα.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sunday Times, ο Dennis Quaid αποκάλυψε πως στη διάρκεια της δεκαετίας του 80 έκανε καθημερινά τουλάχιστον 2 γραμμάρια κοκαΐνης.

 

[[{"fid":"30856","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":513,"width":770,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

«Έκανα κόκα και έπινα αλκοόλ. Μου άρεσε τόσο πολύ. Έφτασα να κάνω 2γραμμάρια καθημερινά. Έφτασε να μου λείπει αλλά ευτυχώς ήμουν τυχερός. Έζησα μια εμπειρία που είδα τον εαυτό μου νεκρό και έχοντας χάσει όλα εκείνα για τα οποία κοπίασα. Και τότε μπήκα στην κλινική για αποτοξίνωση».

Ο Quaid που ήταν παντρεμένος για μια δεκαετία με τη Meg Ryan εξήγησε πως πια, βρίσκει την ένταση που θέλει στη γυμναστική που είναι και το αντικαταθλιπτικό του χάπι.

queen.gr

On Instagram @kyrastev