Η αποκάλυψη του πασίγνωστου ηθοποιού για την εξάρτηση από την κοκαΐνη

Τρίτη, Δεκέμβριος 4, 2018 - 11:30

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι πια 64 ετών και η αποκάλυψη που έκανε μας ξάφνιασε δυσάρεστα.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sunday Times, ο Dennis Quaid αποκάλυψε πως στη διάρκεια της δεκαετίας του 80 έκανε καθημερινά τουλάχιστον 2 γραμμάρια κοκαΐνης.

 

 

«Έκανα κόκα και έπινα αλκοόλ. Μου άρεσε τόσο πολύ. Έφτασα να κάνω 2γραμμάρια καθημερινά. Έφτασε να μου λείπει αλλά ευτυχώς ήμουν τυχερός. Έζησα μια εμπειρία που είδα τον εαυτό μου νεκρό και έχοντας χάσει όλα εκείνα για τα οποία κοπίασα. Και τότε μπήκα στην κλινική για αποτοξίνωση».

Ο Quaid που ήταν παντρεμένος για μια δεκαετία με τη Meg Ryan εξήγησε πως πια, βρίσκει την ένταση που θέλει στη γυμναστική που είναι και το αντικαταθλιπτικό του χάπι.

queen.gr

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles