Η Charlize Theron εξηγεί για τον γιο της: «Κι εγώ νόμιζα πως είχα αγόρι, μα τελικά είναι κορίτσι»

By Evelina Kyrasta Apr 19, 2019

Η Charlize Theron έχει υιοθετήσει δύο παιδιά τον Jackson και την August. Φωτογραφίες του Jackson τον δείχνουν συνεχώς με κοριτσίστικα ρούχα, κάτι για το οποίο κλήθηκε να απαντήσει η διάσημη 43χρονη ηθοποιός.

«Ναι, και εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: "Δεν είμαι αγόρι". Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, όπως κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να προχωράνε στη ζωή. Γεννήθηκαν έτσι και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς θα εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», απάντησε η Theron στη συνέντευξή της στην Daily Mail.

Συνεχίζει δηλώνοντας για μια ακόμη φορά πόσο πολύ θαυμάζει και εκτιμά τη μητέρα της η οποία όπως είναι ευρέως γνωστό σκότωσε τον πατέρα της Theron όταν εκείνος μπήκε στο σπίτι μεθυσμένος και με ένα όπλο απείλησε να σκοτώσει τόσο εκείνη όσο και τη μικρή τότε Charlize.

Η γυναίκα αθωώθηκε μιας και κρίθηκε πως ήταν σε αυτοάμυνα. «Η μητέρα μου ευθύνεται για τον τρόπο που αντιμετωπίζω πλέον τη ζωή», λέει η ηθοποιός και τονίζει πως η μητέρα της παραμένει η ηρωίδα της ως προς τον ρόλο της.

On Instagram @kyrastev