Η δήλωση της Kim Kardashian για το τέταρτο παιδί της

Σάββατο, Φεβρουάριος 9, 2019 - 08:30

Η αγάπη της Kim Kardashian για τα παιδιά και η επιθυμία της για μία μεγάλη οικογένεια είναι φανερή, τόσο μέσα από τις δηλώσεις που κάνει, όσο κι από το γεγονός ότι ήδη αυτήν τη στιγμή έχει τρία παιδιά, δύο που γέννησε η ίδια κι ένα μέσω παρένθετης μητέρας. Η διάσημη τηλεοπτική σταρ, όμως, θέλησε να προσθέσει ένα έκτο μέλος στην παρέα τους, γεγονός που μόλις στις αρχές του προηγούμενου μήνα μάς αποκάλυψε. Το τέταρτό τους παιδί θα έρθει επίσης μέσω μίας παρένθετης μητέρας, διαφορετικής από αυτήν της Chicago, η οποία γεννήθηκε τον Γενάρη του 2018.

Μπορεί, προς το παρόν, να μην έχει αποκαλύψει πότε περιμένει τη γέννηση του -πέρα από το ότι είναι κάτι που θα γίνει σύντομα- όμως έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο σχετικά με αυτό. Όντας καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon το βράδυ της Τρίτης είπε χαρακτηριστικά:

«Αγχωνόμουν κάπως, γιατί το σπίτι μου είναι τόσο γεμάτο, αλλά άκουσα ότι οι γονείς τεσσάρων (παιδιών) είναι πιο ανοιχτόμυαλοι και ήρεμοι από όλους τους γονείς»

Φυσικά, αυτή της η δήλωση παραξένεψε τον παρουσιαστή και το κοινό που ακούγοντάς το για πρώτη φορά, φάνηκε να το θεωρούν περισσότερο σαν κάτι αστείο, παρά σαν κάτι που μπορεί να ισχύει.

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles