Η Gigi Hadid χώρισε και το ανακοίνωσε πολιτισμένα

By Evelina Kyrasta Mar 14, 2018
Thumbnail

Το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid και ο τραγουδιστής Zayn Malik χώρισαν και το ανακοίνωσαν μαζί απόψε μέσω social media.

Η είδηση είχε διαρρεύσει νωρίτερα στα βρετανικά μέσα και η δική τους ανακοίνωση δεν βρήκε κανέναν έκπληκτο μιας και μετά από δύο χρόνια σχέσης μετά από τη γνωριμία τους σε πάρτι του Victoria's Secret Show, τα σύννεφα είχαν αρχίσει εδώ και καιρό να εμφανίζονται.

«Η ανακοίνωση ενός χωρισμού συχνά φαίνεται απρόσωπη, διότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μιλήσει κάποιος για το τι βιώνουν σε μια σχέση χρόνων», έγραψε η Hadid στον λογαριασμό της.

«Είμαι πάντα ευγνώμων για τον χρόνο και τα μαθήματα ζωής και αγάπης που μοιράστηκα με τον Z και εγώ δεν θέλω τίποτα άλλο από το καλύτερο για αυτόν και θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω ως φίλο που του έχω τεράστιο σεβασμό και αγάπη».

Ανάλογα τρυφερά ήταν και τα λόγια του Malik στη δική του ανακοίνωση. «Η Gigi και εγώ είχαμε μια εξαιρετικά σημαντική γεμάτη αγάπη και διασκεδαστική σχέση και τρέφω μεγάλο σεβασμό και λατρεία για την Gigi ως γυναίκα και ως φίλη» έγραψε ο Malik στο δικό του προφίλ.

«Είμαι ευγνώμων σε όλους για το σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη απόφαση της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή. Μακάρι να το μαθαίνατε πρώτοι από εμάς» πρόσθεσε.

On Instagram @kyrastev