«Η κατάσταση είναι δύσκολη»: Μάλλον δεν περίμενε κανείς αυτή τη δήλωση του Beckham για τον γάμο του

Παρασκευή, Οκτώβριος 19, 2018 - 10:30

Ακούμε συχνά ότι χωρίζουν, πως είναι στα μαχαίρια, πως μεγαλοδικηγόροι έχουν χυθεί στη μάχη διαχωρισμού της περιουσίας και άλλα πολλά. Η ιστορία ποτέ ως τώρα δεν έχει δικαιώσει τις φήμες.

Μια δήλωση του David Beckham όμως, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο αυστραλιανό show “The Sunday Project” ουσιαστικά βάζει τα πράγματα σε άλλη βάση. Παραδέχεται πως ένας πολυετής γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση και πως αρκετές φορές πέρασαν σοβαρή κρίση, αφήνοντάς μας να καταλάβουμε πως ως ένα βαθμό οι φήμες δεν ήταν αβάσιμες.

Victoria Beckham: Γιατί απαγόρευε στον David να πηγαίνει στα fashion shows της;

«Όταν είσαι παντρεμένος για πολλά χρόνια, όπως εγώ με την Victoria, πάντα είναι δύσκολο. Τα πράγματα γίνονται κάπως περίπλοκα μετά από τόσα χρόνια. Ενίοτε η κατάσταση μεταξύ μας γίνεται δύσκολη, όμως προσπαθούμε», ανέφερε ο David.

Δλδ. ο David Beckham έκανε μια έντιμη δήλωση, γεμάτη ειλικρίνεια, λέγοντας την αλήθεια που αφορά τους πάντες. Ένας γάμος θέλει δουλειά, έχει τα πάνω του και τα κάτω του και δεν είναι μια φλατ και εξιδανικευμένη κατάσταση σαν περιεχόμενο διαφήμισης.

Δες και αυτό: Η Meghan Markle μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere