Η Khloe Kardashian διέψευσε τον χωρισμό της με τον πιο γλυκό τρόπο

By Evelina Kyrasta Feb 17, 2019

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονται φήμες για τον χωρισμό της Khloe Kardashian από τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της Tristan Thompson.

Οι φήμες αυτές έχουν δημιουργηθεί από το γεγονός πως ο φωτογραφικός φακός έχει αρκετούς μήνες να απαθανατίσει μαζί το ζευγάρι, ενώ η Khloe ανεβάζει συνεχώς αυτά τα quotes περί ανθρώπινων σχέσεων στο Instagram account της.

Και μπορεί να πήραμε απάντηση γι’ αυτές τις αναρτήσεις της, υπάρχουν όμως αρκετοί που εξακολουθούν να λένε πως κάτι δεν πάει καλά με τη reality star και τη σχέση της, όταν ακόμη και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανεβάζει τέτοιου είδους quotes. Ωστόσο η Khloe την ίδια ημέρα διέψευσε τις φήμες χωρισμού, με μία φωτογραφία της στα story.

Ενδιάμεσα στις αναρτήσεις όπου μας έδειχνε όλα αυτά που έλαβε η True και η ίδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υπήρχε και μία φωτογραφία, στην οποία απαθανατιζόταν μία τεράστια καρδιά από τριαντάφυλλα διαφορετικών χρωμάτων, με την ίδια να γράφει από κάτω «Daddy and True».

Και αυτό δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει, πως είτε τα αγόρασε η ίδια για τον σύντροφο και την κόρη της, είτε τα αγόρασε ο ίδιος για εκείνον και την κόρη του.

Το σίγουρο είναι πάντως πως δεν προδίδει χωρισμό...

Το διαβάσαμε ΕΔΩ

On Instagram @kyrastev