Η Kim Kardashian επιβεβαίωσε ότι ο Kanye είναι διπολικός και δεν παίρνει φαρμακευτική αγωγή

By Evelina Kyrasta Apr 11, 2019

Η Kim είπε να κάνει μια θορυβώδη επιστροφή στη Vogue που θα τη φιλοξενήσει στο εξώφυλλο του τεύχους του Μαΐου.

Η 38χρονη τηλεπερσόνα και πολλά ακόμη, πόζαρε στον φακό του Mikael Jansson φορώντας ένα διχτυωτό, ημιδιαφανές μπλουζάκι και μιλάει για τη μητρότητα, τον σύζυγό της αλλά και το απρόσμενο όνειρο της να γίνει δικηγόρος.

Δήλωσε μάλιστα πως μετά τη συνάντησή της με τον Τραμπ και τη νίκη της σε σχέση με την αποφυλάκιση της Αλις Μαρί Τζόνσον, αποφάσισε να σπουδάσει νομικά. Η μητέρα της πάντως, δεν έκρυψε την έκπληξή της με αυτή της την απόφαση.

Μίλησε επίσης για τον σύζυγό της Kanye West και για τη διπολική διαταραχή που αντιμετωπίζει. Η στάση της ήταν σαφώς διαχωρισμένη μιας και δήλωσε πως εκπλήσσεται και σοκάρεται όταν ο κόσμος της καταλογίζει πράξεις και δηλώσεις του Kanye.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Αυτό που σίγουρα μας θορύβησε είναι πως ο West δεν παίρνει φαρμακευτική αγωγή για τη διπολική διαταραχή και η Kim σπεύδει να εξηγήσει.

«Δεν θεωρεί την φαρμακευτική αγωγή ως επιλογή, επειδή αλλάζει το ποιος είναι. Τα ταξίδια επιδεινώνουν την κατάσταση οπότε δεν ταξιδεύει πια όσο παλαιότερα. Ειλικρινά, ποτέ δεν θέλω να μιλάω για εκείνον, επειδή δεν είμαι στον μυαλό του. Έχω διαβάσει πολύ άσχημα πράγματα στο ίντερνετ, "Τι κάνει αυτή; Γιατί δεν τον σταματάει". Λες και είναι δικό μου λάθος αν πει κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν. Είναι ο σύζυγός μου. Μοιράζομαι μαζί του τις απόψεις μου και του λέω αν διαφωνώ με κάτι. Και αν βρίσκεται εν μέσω μιας κρίσης διπολικής διαταραχής, κάνω τα πάντα να τον στηρίξω και να τον βοηθήσω».

On Instagram @kyrastev