Η Kris Jenner μάλλον αρραβωνιάστηκε

Πέμπτη, Αύγουστος 9, 2018 - 09:45

Μπορεί να είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στην Ellen DeGeneres ότι δεν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί μιας και το δοκίμασε δύο φορές και δεν πέτυχε, αλλά η Kris Jenner μάλλον είναι έτοιμη να κάνει τρίτο γάμο ή παίζει για μια ακόμη φορά το παιχνίδι των εντυπώσεων στα δάχτυλα.

Εμφανίστηκε στην εκπομπή The Late Late Show και έπαιξε με τον παρουσιαστή, James Corden το γνωστό, σκληρό παιχνίδι του όπου κάνει ο ένας στον άλλον ερωτήσεις και αν δεν απαντήσουν πρέπει να φάνε κάτι αηδιαστικό.

Η ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει η Kris Jenner με αφορμή ένα μεγάλο μονόπετρο που φορούσε ήταν αν ο σύντροφός της, Corey Gamble, της είχε κάνει πρόταση γάμου. Άρχισε να λέει ότι η Kris φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της στην εκπομπή του, αλλά εκείνη τον διόρθωσε. «Δεν είναι αυτό το δαχτυλίδι», είπε. «Αλλά υπάρχει δαχτυλίδι», απάντησε έξυπνα εκείνος.

Η Jenner προτίμησε να μασήσει έναν γρύλο παρά να απαντήσει οπότε… μάλλον οι Kardashians πρέπει να ραφτούνε. Δείτε από το 6.20. 

instagram @lime_and_life

Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth May we borrow your umbrella?
And your dress please...
Oh! And the rest of your outfits as well...
Thank you! 
#ladygaga #metgala #met2019 #thecamp #camp #outfits #fashion There’s always something good coming!
Call it... Summer!
#summermood #weekend #njoy #sea #sun #chill