Η Lady Gaga έκανε τατουάζ μεθυσμένη και κάτι δεν πήγε καλά

By Evelina Kyrasta Feb 15, 2019
Thumbnail

Δεν είναι τυχαία η παροιμία που λέει «είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε». Μετά από μια γερή κραιπάλη άλλοι ξύπνησαν παντρεμένοι, άλλοι, στο νοσοκομείο και άλλοι, όπως η Lady Gaga με λάθος τατουάζ.

Πρόσφατα η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει δύο νέα τατού, το πρώτο ήταν μια αναφορά στη νέα της ταινία "A Star Is Born", ένα μεγάλο τριαντάφυλλο που διατρέχει την πλάτη της και γράφει «la vie en rose» και το άλλο ήταν ένα πεντάγραμμο με τις νότες σολ και λα από δύο φορές, οι οποίες στα αγγλικά γράφονται G, A, G, A.

Το πεντάγραμμο, το λέει και η λέξη, έχει πέντε γραμμές, σωστά; Της Gaga όμως είχε τέσσερις. Φυσικά, τα φανατικά Little Monsters το παρατήρησαν και πήραν και την ανάλογη εξήγηση.

«Αυτό συμβαίνει όταν πίνεις και κάνεις τατουάζ», έγραψε η τραγουδίστρια. Φυσικά το σουρεαλιστικό πεντάγραμμο ήταν εύκολο να διορθωθεί και η Gaga δημοσίευσε το τατουάζ με την νέα γραμμή στο πεντάγραμμο κι έγραψε «Η μουσική κρίση αποφεύχθηκε. Οι τεκίλες έκαναν τη δόλια την πέμπτη γραμμή του πενταγράμμου να ξεχαστεί».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

On Instagram @kyrastev