Η μακάβρια πρόβλεψη του George Clooney για τη Meghan Markle

By Evelina Kyrasta Feb 13, 2019
Thumbnail

Η Meghan Markle παραμένει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα και για το 2019 και δυστυχώς αυτό δεν γίνεται μόνο λόγω της εγκυμοσύνη της. Μετά και το γράμμα που έδωσε στα media ο πατέρας της Δούκισσας του Sussex τα πράγματα έχουν πάρει άλλη τροπή. Το καλό όμως είναι, πως δεν είναι μόνη της σε αυτό, αφού έχει πολλούς ανθρώπους δίπλα της να τη στηρίζουν.

Ένα από αυτούς, εκτός από τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry, είναι και ο George Clooney, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος της οικογένειας. Ο ηθοποιός υπερασπίστηκε τη Δούκισσα του Sussex, μόλις είδε τον αρνητικό τρόπο με τον οποίο της συμπεριφέρονται τα media. Ο 57χρονος μάλιστα δεν δίστασε να συγκρίνει τη Meghan Markle με την πριγκίπισσα Diana.

«Απλώς κυνηγούν τη Meghan Markle παντού, καταδιώκεται και δυσφημείται», είπε ο George Clooney σύμφωνα με το περιοδικό Who. «Είναι μία γυναίκα επτά μηνών έγκυος και καταδιώκεται, δυσφημείται και την κυνηγούν με τον ίδιο τρόπο που κυνηγούσαν και την πριγκίπισσα Diana, και η ιστορία της επαναλαμβάνεται. Έχουμε δει πώς τελειώνει αυτό.

Δεν μπορώ να σας πω πόσο απογοητευτικό είναι αυτό. Βλέποντάς τους να μεταδίδουν μια επιστολή από μια κόρη σε έναν πατέρα, η οποία προσπαθεί να διαπραγματευτεί κάτι, νομίζω ότι είναι μια ανεύθυνη κίνηση και με εκπλήσσει αυτό», συνέχισε ο George Clooney.

Και μετά από αυτό δηλώνουμε ενθουσιασμένοι που υπάρχει ένας ακόμη άνθρωπος που στηρίζει τη Δούκισσα του Sussex και φυσικά ελπίζουμε να μην της συμβεί τίποτα απολύτως.

On Instagram @kyrastev