Η μαμά της Kate Middleton έδωσε την πρώτη της συνέντευξη κι έκανε κάτι που δεν φαντάζεσαι

Δευτέρα, Δεκέμβριος 3, 2018 - 11:30

Αυτή κι αν είναι αποκλειστικότητα. Μετά από 7 χρόνια στην βρετανική βασιλική οικογένεια, η μαμά της Kate Middleton, η 63χρονη σήμερα Carole Middleton έδωσε την πρώτη της συνέντευξη ever στην εφημερίδα The Telegraph.

Και δεν ήταν φειδωλή ούτε στα όσα είπε, ούτε στα όσα έδειξε. Βλέπεις η μαμά Middleton έκανε το εντυπωσιακό, φόρεσε για τις ανάγκες της φωτογράφησης δύο από τα μίνι φορέματα που είχε βάλει στο παρελθόν και η κόρη της σε επίσημες εμφανίσεις.

Κι όχι μόνο. Η Carole έκανε μια σειρά αποκαλύψεων. Η 63χρονη αποκάλυψε πως έχει πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα μέσα στο σπίτι της, τουλάχιστον ένα για κάθε δωμάτιο των εγγονιών της.

Διάβασε ακόμα: Sharon Stone: Ο φακός την τσάκωσε με τον νέο σύντροφό της

Η Carole μίλησε και για την μέχρι σήμερα απόφαση της ίδιας και του συζύγου της να μην μιλούν στα μίντια για την κόρη τους και όπως λέει ήταν μια σοφή απόφαση και όχι μόνο. Η μαμά της Kate έχει σταματήσει να διαβάσει ό,τι γράφεται για την ίδια και την οικογένειά της:

«Παλιά ήθελα να ξέρω τι πιστεύουν οι άνθρωποι για εμένα αλλά κατάλαβα πως δεν έχει σημασία. Τα πράγματα στη ζωή μας είναι περισσότερο φυσιολογικά σε σχέση με το τι πιστεύει ο κόσμος».

Όσο για το κλείσιμο, η Carole δέχτηκε ένα μήνυμα στη διάρκεια της φωτογράφησης από την κόρη της Kate που της ευχόταν «καλή επιτυχία».

queen.gr

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles